Kvällens filmer: Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2, Money Monster,…

Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2

Idag fredag den 30 december sänds följande filmer på TV: Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2, Money Monster, Bridget Jones dagbok, Gremlins 2 – Det nya gänget, Here Comes the Boom, Twister, The Death of Stalin, American Dreamz, A Gingerbread Romance

Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2

Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2Samtidigt som Harry, Hermione och Ron desperat kämpar för att förstöra horrokruxerna har professor Snape tagit över Hogwarts och Lord Voldemort är dem i hälarna. Till slut möts Harry och Voldemort i ett slutgiltigt slag mellan gott och ont.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:20. Läs mer om Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2

Money Monster

Money MonsterEn thriller om Lee Gates, en bombastisk tv-personlighet vars populära program om finansvärlden har gjort honom till Wall Streets främsta ekonomiguru. Efter att ha hypat en teknologiaktie som plötsligt kraschar på börsen tar en besviken investerare Gates, hans personal och hans stjärnproducent Patty Fenn gisslan i direktsändning. De måste nu hitta ett sätt att hålla sig vid liv och samtidigt avslöja sanningen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Money Monster

Bridget Jones dagbok

Bridget Jones dagbokPå nyårsdagens morgon vaknar Bridget Jones med en gedigen baksmälla. 32 år gammal och singel med ett kaotiskt leverne bestämmer hon sig för att återta kontrollen över sitt liv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Bridget Jones dagbok

Gremlins 2 – Det nya gänget

Gremlins 2 - Det nya gängetEn gremlin, Gizmo, hamnar i ett kontorshus på Manhattan. Han utsätts för vatten och snart är huset överfullt av grymma gremlins, som måste bekämpas – men hur?

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Gremlins 2 – Det nya gänget

Here Comes the Boom

Here Comes the BoomDen före detta collegebrottaren Scott Voss är en 42 år gammal, uttråkad biologilärare i en gymnasieskola på dekis. För att rädda skolans musikprogram börjar Scott samla in pengar genom att tävla i kampsporten MMA.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 20:00. Läs mer om Here Comes the Boom

Twister

TwisterMeteorologen Bill Harding vill skiljas från sin fru Jo, som är tornadoexpert. Jo har precis fått korn på en serie exceptionellt farliga tornador i Oklahoma-trakten som kan hjälpa henne i forskningen kring stormvarningssystem.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:05. Läs mer om Twister

The Death of Stalin

The Death of StalinNär diktatorn Joseph Stalin plötsligt dör utbryter kalabalik, men snart börjar maktkampen på allvar mellan Beria, Chrustjev och General Zhukov. En hutlös fars för att ta platsen som Stalins efterträdare utbryter. Vem ska trumfa sina kombattanter och nå maktens glans?

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:40. Läs mer om The Death of Stalin

American Dreamz

American DreamzMartin Tweed är värd för talangshowen American Dreamz, och trots att han avskyr varje ny säsong är den en hit hos TV-publiken. Det är dags för en ny grupp tävlingsdeltagare, och skickar ut sitt team för att hitta de underligast möjliga kandidaterna.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:00. Läs mer om American Dreamz

A Gingerbread Romance

A Gingerbread RomanceDet är bara veckor till jul när Taylors arkitektbyrå anmäler henne till en pepparkakshustävling. För att få hjälp att bygga det fullskaliga pepparkakshuset anlitar Taylor bagaren och singelpappan Adam. Tillsammans med Adam och hans dotter känner hon sig hemma – för första gången på mycket länge.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Gingerbread Romance

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *