Kvällens filmer: Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2, Terminator 2:…

Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2

Idag söndag den 22 maj sänds följande filmer på TV: Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2, Terminator 2: Domedagen, Green book, The game, The 15:17 to Paris, 40 days and 40 nights, Beck: Öga för öga

Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2

Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2Brittiskt äventyr från 2011. Harry, Hermione och Ron kämpar för att förstöra horrokruxerna, professor Snape har tagit över Hogwarts och Lord Voldemort är dem i hälarna. Till slut möts Harry och Voldemort i ett slutgiltigt slag mellan gott och ont, där Harry måste offra allt i ett försök att besegra Mörkrets herre en gång för alla.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2

Terminator 2: Domedagen

Terminator 2: DomedagenAmerikansk action från 1991. Unge John Connor är olycklig, hans mamma Sarah är på mentalsjukhus, diagnostiserad som paranoid schizofren på grund av sitt prat om mördarrobotar. John är övertygad om att hans mamma är galen men blir varse om motsatsen när två robotar från framtiden anländer till jorden. De har båda kommit för att få tag på John, men i olika syften.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Terminator 2: Domedagen

Green book

Green bookAmerikanskt drama från 2018. Dörrvakten och utkastaren Tony Lip från Bronx får jobbet att köra Dr Don Shirley, en svart pianist av yppersta världsklass, på en konsertturné. De reser från Manhattan till den allra djupaste Södern och måste förlita sig på guideboken ”The Green Book” för att hitta till de få hotell och restauranger som då ansågs vara säkra för svarta amerikaner. De ställs öga mot öga med rasism och andra faror, men möter också oväntad medmänsklighet och humor. För att överleva och kunna umgås tvingas de bortse från sina olikheter och hålla sams på denna fantastiska resa.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Green book

The game

The gameAmerikansk thriller från 1997. På sin födelsedag får finansmannen Nicolas ett erbjudande om att bli deltagare i ”The game”. Motvilligt går Nicolas med på att utnyttja erbjudandet och snart börjar otäcka och egendomliga saker hända omkring honom.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:15. Läs mer om The game

The 15:17 to Paris

The 15:17 to ParisAmerikansk thriller från 2018. I augusti 2015 lyckades tre civilklädda amerikanska soldater avstyra en terrorattack mot ett tåg från Amsterdam till Paris. I Clint Eastwoods verklighetsbaserade dramathriller om händelsen får vi följa de tre vännernas liv från uppväxten till idag.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:30. Läs mer om The 15:17 to Paris

40 days and 40 nights

40 days and 40 nightsAmerikansk komedi från 2002. Den unge Matt har precis gjort slut med sin flickvän när han slår vad om att han ska tillbringa de kommande 40 dygnen i celibat. Utmaningen blir dock svårare än han väntat sig – särskilt när hans drömkvinna dyker upp.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om 40 days and 40 nights

Beck: Öga för öga

Beck: Öga för ögaDansk-svensk-norsk kriminalthriller från 1998. Beck och hans team försöker hitta en seriemördare där offren hittas på olika ställen över hela Sverige. Kopplingen är att alla offren var kvinnor som gick i samma klass under skoltiden och Beck tror att en skandal förr länge sedan har med saken att göra. Men ingen vill prata om skoltiden och det blir svårt att hitta mördaren innan han når sista offret – det är nämligen bara en kvinna kvar från klassen.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Beck: Öga för öga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *