Kvällens filmer: Hemma bäst, Avatar, Smurfarna, Änglar oc…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Hemma bäst, Avatar, Smurfarna, Änglar och demoner

Hemma bäst

Amerikansk komedi från 2006. Tripp är en sorglös ungkarl på 35 år som fortfarande bor hemma, ett arrangemang som inte uppskattas av hans föräldrar. De bestämmer sig för att göra något åt situationen och anlitar Paula, en kvinna som gjort karriär på att hjälpa föräldrar att få de vuxna barnen att lämna boet. Men den här gången blir det inte lika lätt för Paula som det brukar vara.

Filmen visas på Sjuan klockan 18:00 – 20:00

Avatar

Amerikansk science fiction från 2009. På planeten Pandora har en konflikt uppstått mellan befolkningen, Na’vierna, och människor från jorden som vill utvinna planetens naturtillgångar. Hit kommer marinkårssoldaten Jake Sully för att ikläda sig en konstgjord kropp och infiltrera Na’vierna.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 23:15

Smurfarna

Amerikanskt animerat äventyr från 2011. När den elake trollkarlen Gargamel jagar ut Smurfarna ur deras by, tvingas de genom en portal och landar mitt i Central Park i New York. I det stora äpplet måste Smurfarna hitta ett sätt att komma tillbaka till sin by, innan Gargamel hittar dem.

Filmen visas på TV3 klockan 16:45 – 19:00

Änglar och demoner

Amerikansk thriller från 2009. Strax efter påvens död, dör även de kardinaler som tippats att bli hans ersättare, en efter en. Alla ledtrådar pekar mot broderskapsorden Illuminati. Men Illuminati finns inte längre – eller gör den det? Vatikanen kontaktar professor Langdon från Harvard för att få bukt med morden.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:45