Kvällens filmer: High school musical 3: Senior year, I am…

High school musical 3: Senior year, I am legend, Passengers, Botched, Min sköna tvättomat, Nu Eller Aldrig, Enemy at the Gates

High school musical 3: Senior year

17:45 – 20:00

Amerikansk dramamusikalkomedi från 2008. Troy och Gabriella oroar sig över att behöva skiljas åt nu när college närmar sig. Tillsammans med resten av Wildcats sätter de upp en musikal om sina erfarenheter, hopp och rädslor inför framtiden (n)

I am legend

21:00 – 23:00

I Am LegendAmerikansk science fiction från 2007. Robert Neville är den sista människan i New York, men han är inte ensam. Ett artificiellt virus som skulle bota cancer har i stället lett till att jordens befolkning förvandlats till vampyrliknande muterade monster som kommer fram efter solens nedgång (n)

Passengers

23:00 – 00:45

PassengersAmerikansk-kanadensisk drama från 2008. Claire är en ung kristerapeut som får i uppdrag att ta hand om en grupp överlevande från en flygkrasch. Under sina samtal med Claire väcks minnen av en explosion i samband med olyckan hos passagerarna, något som flygbolaget nekar till. I samband med att Claire inleder en romans med den hemlighetsfulla passageraren Eric börjar hennes klienter att försvinna under mystiska omständigheter (n)

Botched

01:30 – 03:15

BotchedAmerikansk skräckkomedi från 2007. Ritchie Donovan är en tjuv med otur. Under en misslyckad kupp förlorar han en portfölj med diamanter som tillhör maffian. Som straff blir han beodrad att på en dag åka till Moskva för att stjäla ett antikt kors. Saker och ting går inte som väntat och Ritchie och hans medhjälpare blir tvugna att ta gisslan under rånet och de blir fast på våning 13 – en våning som inte har använts (n)

Min sköna tvättomat

22:05 – 23:40

Filmen skildrar 1980-talets London under Thatchers stenhårda, konservativa styre och handlar om pakistanske Omar som tar över sin farbrors sunkiga tvättomat, och tillsammans med barndomsvännen Johnny förvandlar den till en lysande framgång. Men med Johnny som gammal rasist och National Front-medlem krånglar vänskapen till sig och det blir inte bättre av att sexuella spänningar uppstår mellan dem.

Nu Eller Aldrig

21:20 – 22:00

Nu Eller AldrigAmerikansk dramakomedi från 2007. Carter och Cole träffas på en cancerklinik och de har inte lång tid kvar. De bestämmer sig för att göra en lista på vad de skulle vilja göra innan de dör och tillsammans ger dig sig ut på ett äventyr för uppfylla sina drömmar.

Enemy at the Gates

02:00 – 04:35

Enemy at the GatesAmerikanskt krigsdrama från 2001. Under andra världskriget drar nazisterna fram i Ryssland och invånarna i Stalingrad förbereder sig på en kamp för sin stad. Deras bästa vapen är Vassili, som är en skicklig krypskytt. Tyskarna sänder sin bästa prickskytt, major Konig, till Stalingrad med hopp om att han ska slå ut Vassili.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *