Kvällens filmer: Hitman: Agent 47, Breach, Ghostbusters, Dum och dummare,…

Hitman: Agent 47

Idag lördag den 29 oktober sänds följande filmer på TV: Hitman: Agent 47, Breach, Ghostbusters, Dum och dummare, Quantum of solace, Poppers pingviner, Blades of glory, My Week With Marilyn, The fast and the furious, Strul

Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47Amerikansk action från 2015. Agent 47 är en namnlös, effektiv yrkesmördare, genetiskt framställd och förfinad i ett laboratorium. Hans senaste uppdrag är att utplåna ett storföretag som planerar att framställa supersoldater. Tillsammans med en ung kvinna som har unik insikt om måltavlan ställer agenten in siktet på sin farligaste motståndare hittills.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Hitman: Agent 47

Breach

BreachAmerikansk action från 2020. En mekaniker är en av få utvalda till att vara vakna och serva en interstellär ark som flyr från vår döende planet. Bara några hundra tusen lyckliga själar är ombord – de enda överlevande människorna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Breach

Ghostbusters

GhostbustersAmerikansk science fiction-komedi från 2016. Abigail ”Abi” Yates och Erin Gilbert, ingenjören Jillian ”Holtz” Holtzmann och kollektivtrafiksanställde Patricia ”Patty” Tolan är Ghostbusters. De får handskas med det stigande antalet fantomer och paranormala fenomen i New York.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Ghostbusters

Dum och dummare

Dum och dummareAmerikansk komedi från 1994. Harry och Lloyd åker till Aspen för att söka upp Mary och returnera en resväska full med pengar som hon glömt i Lloyds taxi. Vännernas intelligens är ovanligt låg vilket gör att de hamnar i en rad obekväma situationer på resans väg, men efter många om och men kommer de fram till Aspen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Dum och dummare

Quantum of solace

Quantum of solaceBrittisk action från 2008. En organisation, ledd av Dominic Greene, försöker ta kontrollen över världens viktigaste naturkällor. James Bond får i uppdrag att stoppa Greene. Samtidigt är Bond besatt av att hämnas Vesper, en kvinna han älskat men som svikit honom.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Quantum of solace

Poppers pingviner

Poppers pingvinerAmerikansk komedi från 2011. Affärsmannen Tom Popper hade en ensam uppväxt, och som vuxen ignorerar han sin familj. När han en dag får ärva pingviner av sin far, sker en förändring. Han börjar förvandla sin lägenhet till ett vinterland och får en chans att knyta nya band till sina barn.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00. Läs mer om Poppers pingviner

Blades of glory

Blades of gloryAmerikansk komedi från 2007. Två olympiska konståkare blir fråntagna sina medaljer och blir avstängda från internationella singeltävlingar för alltid efter ett slagsmål. Nu är de tillbaka och genom ett kryphål i regelboken ställer de upp som ett par, trots att de fortfarande ser varandra som fiender. Och frågan är om sporten kommer att överleva Michaels och MacElroys säregna iskonster.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:00. Läs mer om Blades of glory

My Week With Marilyn

My Week With MarilynDen unga produktionsassistenten Colin Clark lär under en filminspelning känna Marilyn Monroe. När Monroes make Arthur Miller lämnar England under en vecka får Colin chansen att ta med Monroe på en idyllisk vecka utan Hollywoodpåhäng och jobbstress.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om My Week With Marilyn

The fast and the furious

The fast and the furiousAmerikansk action från 2001. En nybliven polis låtsas vara en medlem av ett racing team för att kunna undersöka en juvelkupp. Han lyckas ställa sig in hos teamets ledare, men upptäcker snart att han är i fara eftersom de andra medlemmarna i teamet misstänker att han är en inkräktare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The fast and the furious

Strul

StrulSvensk actionkomedi från 1988. När Conny hittar en hemlig utgång tvingas han mot sin vilja att delta i en kupp. Han försöker bevisa sin oskuld samtidigt som han tvingas hjälpa de övriga fångarna. Just när han inte tror att saker kan bli värre träffar han Susanne som är en kvinnlig polis.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Strul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *