Kvällens filmer: Hulk, Will Hunting, Sammansvärjningen, Tom i bollen 2,…

Hulk

Idag fredag den 16 oktober sänds följande filmer på TV: Hulk, Will Hunting, Sammansvärjningen, Tom i bollen 2, Tillsammans

Hulk

HulkNär vetenskapsmannen Bruce Banner förvandlas till en gigantisk grön varelse med enorm styrka, tvingas han inte bara kämpa mot onda krafter utifrån, utan även mot demonerna som växer inom honom själv.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Will Hunting

Will HuntingStökige Will är bara intresserad av att umgås med sina polare, men en professor upptäcker att han är rena mattegeniet. I stället för att dömas till ett fängelsestraff får Will chansen att göra något vettigt av sitt liv.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Sammansvärjningen

SammansvärjningenJerry Fletcher ser sammansvärjningar överallt. På avstånd är han kär i juristen Alice Sutton men vågar inte prata med henne. Men på grund av en av hans konspirationsteorier vill plötsligt någon mörda honom och Alice är den enda som kan hjälpa honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:00

Tom i bollen 2

Tom i bollen 2Uppkomlingen Jack blir förbannad då hans dotter inte anses fin nog för medlemsskap i den snobbiga golfklubben på orten, och bestämmer sig för att hämnas. Han köper hela klubben.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 01:00

Tillsammans

TillsammansLukas Moodyssons film handlar om ett kollektiv präglat av 68-revoltens omvälvningar och ideal. Året är 1975 då solidariteten stod i centrum och i storfamiljen frodas proletariat och promiskuitet sida vid sida. Filmen presenteras av Fredrik Sahlin.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *