Kvällens filmer: Hunger games: Catching fire, The conjuring, Gran Torino, The…

Hunger games: Catching fire

Idag fredag den 27 maj sänds följande filmer på TV: Hunger games: Catching fire, The conjuring, Gran Torino, The aviator, Our idiot brother, Just friends, A perfect getaway, Intruders

Hunger games: Catching fire

Hunger games: Catching fireAmerikanskt äventyr från 2013. Katniss och Peeta Mellark har nyss vunnit det 74e hungerspelet och återvänder hem till Distrikt 12 för att få lite välförtjänt vila. Men det dröjer inte länge förrän Katniss inser att folk är missnöjda med Capitols styre och att det ligger uppror i luften. Medan man förbereder sig inför det 75e hungerspelet använder den enväldige presidenten Coriolanus Snow som fortfarande är besviken över det föregående spelets resultat alla tänkbara knep för att se till att den kommande turneringen utplånar varenda rebelliska tendens som finns i distrikten en gång för alla. Skådespelare: Wes Bentley, Stanley Tucci, Willow Shields, Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Jack Quaid, Taylor St. Clair, Woody Harrelson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

The conjuring

The conjuringAmerikansk rysare från 2013. Ed och Lorraine Warren, specialister på paranormal aktivitet, hjälper en familj vars hus de tror är hemsökt. Familjen vill ha hjälp då de upplever att huset är hemsökt. Ingen av de inblandade kan dock ana vad som lurar i skuggorna. Skådespelare: Lili Taylor, Ron Livingston, Patrick Wilson, Vera Farmiga.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00

Gran Torino

Gran TorinoAmerikansk thriller från 2008. Walt är en bitter, rasistisk krigsveteran som gått i pension och håller sig för sig själv. Han avskyr sina grannar – en asiatisk familj. Men då den tonårige sonen i grannhuset trakasseras av gängmedlemmar hjälper Walt honom och en annorlunda vänskap börjar ta form. Skådespelare: Christopher Carley, Bee Vang, Clint Eastwood.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00

The aviator

The aviatorAmerikanskt drama från 2004. Han var den snabbaste människan i luften och den rikaste på jorden och en av 1900-talets mest mytomspunna figurer. Howard Hughes levde det liv som andra drömde om. Men bakom en självsäker och ouppnåelig fasad utkämpade han en ständig strid mot fobier, tvångstankar och paranoia. Skådespelare: Kate Beckinsale, Danny Huston, John C Reilly, Leonardo Dicaprio, Cate Blanchett.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 22:00

Our idiot brother

Our idiot brotherAmerikansk dramakomedi från 2011. När den godtrogne Ned blir utslängd av sin flickvän söker han upp sina tre ambitiösa systrar, något de inte alls blir förtjusta över. Han lyckas snart ställa till det för var och en av dem, vilket Ned anser beror på bristande kommunikation. Systrarna är av en annan åsikt: de tycker alla att brodern är en jubelidiot. Skådespelare: Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, Paul Rudd.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:55

Just friends

Just friendsTysk-amerikansk-kanadensisk komedi från 2005. Chris stöter på en gammal förälskelse från gymnasiet, vilket är en kvinna vars avvisande omvandlade honom till en rovlysten kvinnojägare. Chris är nu en överlägsen producent i Hollywood och fysiskt sett är han den totala motsatsen jämfört med gymnasiet. Han räknade inte med att han skulle stöta på vännen som han så desperat försökt att glömma. Med chansen att kunna fria till henne igen gör Chris vad som helst för att de ska bli mer än bara vänner. Skådespelare: Amy Smart, Chris Klein, Chris Marquette, Ryan Reynolds, Anna Faris.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:55

A perfect getaway

A perfect getawayAmerikansk thriller från 2009. Cliff och Cydney firar sin smekmånad på Hawaii. När de träffar en grupp skrämda fotvandrare börjar de ana att resan kommer att bli till en mardröm. Skådespelare: Timothy Olyphant, Kiele Sanchez, Marley Shelton, Milla Jovovich, Steve Zahn.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Intruders

IntrudersAmerikansk skräckthriller från 2011. Juan är en ung pojke med talang för att skriva. Men han terroriseras av en märklig varelse som lurar i hans rum på nätterna. Juans mor Luisa är skeptisk till varelsen först,men börjar sedan tro att demoniska krafter är i spel och ber en präst i staden att jaga ut andarna. Men det blir snart uppenbart att satan inte är skyldig till de hemska besöken. Skådespelare: Daniel Brühl, Pilar López de Ayala, Ella Purnell, Clive Owen, Carice van Houten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *