Kvällens filmer: Hur man blir av med en kille på 10 dagar…

Hur man blir av med en kille på 10 dagar, Hemma bäst, Irene Huss: Det lömska nätet, In the Land of Women, Brudens bäste man, Bad boys, Iron Man 2, A civil action, Land of the Lost, Slackers, U.S. Marshals, Madea’s Family Reunion, Start shooting, Airheads

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

20:00 – 22:15

Hur Man Blir Av Med En Kille På 10 DagarAmerikansk romantisk komedi från 2003. Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och blir erbjuden att skriva en artikel om hur man blir av med en kille på tio dagar. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar (n)

Hemma bäst

22:15 – 00:10

Hemma BästAmerikansk romantisk komedi från 2006. Tripp är en sorglös ungkarl på 35 år som fortfarande bor hemma, ett arrangemang som inte uppskattas av hans föräldrar. De bestämmer sig för att anlita Paula, en kvinna som gjort karriär på att hjälpa föräldrar att få de vuxna barnen att lämna boet (n)

Irene Huss: Det lömska nätet

21:30 – 23:25

Ett cykelbud ser en flicka bli överfallen och indragen i en skåpbil. Hon larmar polisen men tyvärr hittas flickan för sent. Flickan har blivit mördad och utsatt för ett grovt sexualbrott. Irene Huss och resten av teamet börjar leta efter mördaren, men har få ledtrådar. När ytterligare en tjej mördas på liknande sätt så inser teamet att de har att göra med ett sexuellt rovdjur. Hur får han kontakt med flickorna? Varför går de med på att träffa honom?

In the Land of Women

00:20 – 02:10

In the Land of WomenIngen vill ge ut Carter Webbs böcker och hans livs kärlek vill göra slut. Utfattig och med krossat hjärta beger sig Carter hem till Michigan för att slicka sina sår. Men så möter han de tre kvinnorna i huset mittemot, Sarah Hardwickle och hennes två tonårsdöttrar. Om Carter trodde att han visste hur kvinnor är funtade så misstar han sig.

Brudens bäste man

18:55 – 21:00

Brudens Bäste ManTom och Hannah har varit platoniska vänner i över tio år. Han gillar att dejta många kvinnor, medan Hannah vill träffa den rätte och gifta sig. Just när Tom börjar längta efter ett förhållande tillkännager Hannah att hon är förlovad. När hon ber Tom att bli hennes ”brudtärna” går han motvilligt med på det då han hoppas kunna stoppa bröllopet.

Bad boys

22:50 – 01:10

Bad BoysDe två poliserna Marcus (Martin Lawrence) och Mike (Will Smith) får sitt livs uppdrag. Heroin till ett värde av en miljon dollar stjäls från polisstationen och de får 72 timmar på sig att hitta heroinet för att rentvå sig själva. Samtidigt blir en vän till dem mördad av en knarklangare. Det finns ett ögonvittne till mordet, men för att hon ska vittna måste poliserna byta identitet med varandra… Text-TV s. 690.

Iron Man 2

21:30 – 22:00

Iron Man 2Amerikanskt actiondrama från 2010. Industrimannen Tony Stark har utvecklat en rustning med vapenkraft, datakraft och flygkraft och under täckmanteln Iron Man har han bekämpat ondskan i världen. Men nu när hans uppfinning har blivit känd för omvärlden vill regeringen att han ska dela med sig av den till militären.

A civil action

00:15 – 02:35

A Civil ActionAmerikanskt drama från 1998. Advokaten Jan Schlichtmann blir anlitad av flera familjer i staden Woburn, Massachusetts, där barn dött i leukemi. De misstänker att deras barn dött av dricksvattnet som förorenats av lokala företag. Schlichtmann måste ta till all sin skicklighet och listighet för att vinna målet.

Land of the Lost

21:30 – 23:35

Land Of The LostEn avdankad forskare, doktor Rick Marshall, sugs in i ett svart hål och skickas tillbaka i tiden. Nu har Marshall inga vapen, inga överlevnadskunskaper och ytterst begränsad intellektuell förmåga. Trots det ska han försöka överleva i ett alternativt universum fullt av livsfarliga dinosaurier och andra skogstokiga varelser. Med sig på äventyret har doktor Marshall sin begåvade forskningsassistent Holly och bondlurken tillika överlevnadsexperten Will. Jagade av T-rex och förföljda av smärtsamt slöa reptiler, måste Marshall, Will och Holly lita på sin enda bundsförvant, en primat som heter Chaka, för att kunna ta sig hem. Lyckas de fly från denna rutinexpedition, som gått fasansfullt fel, kommer de att mottas som hjältar. Misslyckas de blir de istället permanenta flyktingar i Land of the lost.

Slackers

23:35 – 01:25

SlackersDave, Sam och Jeff ska snart lämna universitetet med högsta betyg i lögn och fusk. De tre rumskompisarna har fuskat sig igenom de senaste fyra åren och nu när deras slutprov närmar sig kan ingen av dem ens ana vad som väntar dem…

U.S. Marshals

00:10 – 02:45

U.S. MarshalsNär ett transportflygplan för dömda förbrytare plötsligt störtar och en av de fängslade som var ombord tar tillfället i akt och smiter får fångvaktare Sam Gerard och hans specialteam bråda dagar. Situationen kompliceras ytterligare när Sam upptäcker att den förrymde fången har en minst sagt intressant bakgrund.

Madea’s Family Reunion

01:45 – 03:35

Madea's Family ReunionMadea är en minst sagt tuff mormor som ser fram emot att se sina nära och kära samlade på den släktträff som hon planerar. Familjen har dock en hel del bekymmer. Ett barn är på rymmen och brorsdöttrarna har kärlekstrubbel. Som tur är finns Madea till hands för att lösa problemen – och hon sparar inte på krutet!

Start shooting

02:35 – 04:35

Amerikansk komedi från 2008. Charlie och Deidre försöker hitta finansiering till en ny film utan större framgång. I ett desperat försök att få pengar ändrar Charlie manuset och ger huvudrollen till actionhjälten Bobby Mason. Men saker och ting kompliceras när Charlie blir kidnappad.

Airheads

01:25 – 03:10

AirheadsI denna dråpliga drift med musikbranschen, beslutar sig tre IQ-lättviktare till rockmusiker. (Brendan Fraser, Steve Buscemi, Adam Sandler) för att vidta drastiska åtgärder, eftersom deras musik ständigt ratas. De bryter sig in på en radiostation i förhoppning om att få sin demo spelad i radio. Men när discjockeyn (Joe Mantegna) och radiostationschefen (Michael McKean) vägrar spela deras låt, så har killarna inget val: De tar hela radiostationen som gisslan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *