Kvällens filmer: Hur man blir av med en kille på 10 dagar…

Idag lördag visas följande filmer på TV: Hur man blir av med en kille på 10 dagar, Drive angry, The Bourne Supremacy, The Paperboy, Scooby-Doo: Nu börjar mysteriet, The three musketeers, Dread, En snut på hugget 2, The lost world: Jurassic Park, Smokin’ Aces, Dark Relic, Triassic Attack

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Romantisk komedi från 2003 med Matthew McConaughey. Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:15

Drive angry

Drive AngryAmerikansk actionfilm från 2011. John Milton har brytit sig ut från helvetet för att rädda sitt barnbarn efter att kultledaren Jonah King dödat hans dotter och planerar att offra barnbarnet i en ritual. Tillsammans med servitrisen Piper beger han sig ut på en kamp mot klockan och i hälarna har de djävulens sändebud.

Trailer för Drive angry

Filmen visas på Sjuan klockan 22:15 – 00:45

The Bourne Supremacy

The Bourne SupremacyBourne supremacy är fortsättningen på The bourne identity från 2002. Här fortsätter historien om David Webb, en före CIA-agent som lider av minnesförlust, och om hans försök att ta reda på mer om sitt skumma förflutna. Ännu en gång finner han sig inblandad i en konspiration med CIA. När han anklagas för ett brott han inte har begått, tvingas han till att återgå till rollen som mördaren Jason Bourne. Snart har han och hans flickvän hela CIA och en skrupellös rysk yrkesmördare efter sig. I rollerna ser vi Matt Damon, Franka Potente och Brian Cox. Filmen är baserad på Robert Ludlums andra roman.

Trailer för The Bourne Supremacy

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:15

The Paperboy

The PaperboyOscarnominerade Lee Daniels (Precious) uppmärksammade filmatisering av Pete Dexters bästsäljande roman är en thriller du sent kommer att glömma. Nicole Kidman har hyllats för sin rolltolkning som Charlotte Bless och hon backas upp av Matthew McConaughey (Magic Mike), John Cusack (1408), Zac Efron (Hairspray) och sångerskan Macy Gray. Journalisten Ward Jansen, hans partner och hans bror reser ner till Floridas djupaste träskmarker för att skriva ett uppmärksammat reportage som kommer att få den dömda mördaren Hillary Van Wetter frikänd. Till sin hjälp har de dödcells-groupien Charlotte Bless som har ett förhållande med Hillary men det är inte bara den dödsdömda fångens uppmärksamhet hon fångar. Snart inser de att de är fångade i ett nät mer komplicerat än de någonsin kunnat tro och att inget är som det först verkar.

Trailer för The Paperboy

Filmen visas på TV3 klockan 23:15 – 01:25

Scooby-Doo: Nu börjar mysteriet

Vad är det som för samman goda vänner? Enligt Daphne, Velma, Fred, Shaggy och Shaggys modiga hundvalp Scooby-Doo är svaret ett mysterium! Vi förs tillbaka i tiden, till det tillfälle då fyra tonårsdeckare och en hunddetektiv träffas för första gången. Trots att de är oskyldiga anklagas de för att ha utfört ett kusligt hyss med spöken och blir relegerade från Coolsville High. För att rentvå sig försöker de nu att lösa det övernaturliga mysteriet – och hamnar i många olika äventyr och dråpliga situationer – allt från pojke-möter-hund till den första resan i mysteriemaskinen, och mycket mer.

Filmen visas på TV3 klockan 04:05 – 05:25

The three musketeers

The Three MusketeersTysk-fransk-brittisk äventyrsfilm från 2010. De tre musketörerna Athos, Porthos och Aramis lever efter ett misslyckat uppdrag i skymundan. Men när den unge D’Artagnan kommer till Paris för att uppfylla sin dröm att bli musketör blir de tre indragna i sitt tuffaste uppdrag någonsin. Att förhindra ett krig mellan Frankrike och England.

Trailer för The three musketeers

Filmen visas på TV4 klockan 21:30 – 22:00

Dread

Brittisk skräckfilm från 2009. Universitetsstudenterna Stephen och Quaid vill ta reda på vad människor fruktar mest. Genom att göra en dokumentärfilm försöker de förstå rädslans natur och hitta gränsen för det uthärdliga.

Filmen visas på TV4 klockan 02:30 – 04:45

En snut på hugget 2

De må vara både äldre och långsammare, men kriminalare Dooley (James Belushi) och hans fyrbente partner Jerry Lee bekämpar fortfarande brottsligheten i samma hjältemodiga och muntra anda. Den här gången motvilligt tillsammans med ett yngre K-9-team: den vackra och rättframma kriminalaren Welles (Christine Tucci) och hennes väldisciplinerade dobermann Zeus. Dooley tycker att Welles och Zeus närvaro är lika nödvändig som ett skott i huvudet vilket han nästan får när en mystisk angripare försöker skjuta honom. Motvilligt tänker Dooley och Jerry Lee ut en plan tillsammans med sina nya kompanjoner att fånga in galningen så fort det bara går! Med sin underhållande mix av action och komedi är En snut på hugget 2 en film som alla kan skratta åt.

Filmen visas på TV6 klockan 16:15 – 18:00

The lost world: Jurassic Park

Efter katastrofen under det första försöket att bygga upp en ”Jurassic Park” med urtidsdjur, har några djur räddats undan och lever på ön Isla Sorna. Initiativtagaren, doktor John Hammond, skickar dit ett filmteam för att dokumentera det hela, under ledning av forskarparet Ian Malcolm och Sarah Harding. Det visar sig dock att det redan finns folk där, närmare bestämt tjuvjägare som ska frakta bort djur från ön till en ny ”Jurassic Park” i San Diego.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:35

Smokin’ Aces

En döende gangsterboss utfärdar en belöning på en miljon dollar i utbyte mot hans tidigare protegés liv, som beslutat sig för att vittna mot sin före detta chef. När ryktet sprider sig i den undre världen får FBI i uppdrag att beskydda sitt nyckelvittne mot en rad torpeder som är ute efter hans liv.

Filmen visas på TV6 klockan 23:35 – 01:45

Dark Relic

Klungor av stridströtta korsriddare genomsöker det heliga landet på jakt efter heliga reliker. Detta i syfte att visa att de lyckats med sitt korståg och har med sig hem något som skall hölja dem i ära. En av dessa grupper, ledda av Sir Gregory, råkar på ett stycke av den mest heliga av alla reliker. Vad de inte vet är att den blivit besudlad av en förbannelse, någonting som de dock skall komma att bli varse om.

Filmen visas på TV6 klockan 01:45 – 03:15

Triassic Attack

Ägaren av ett kitschigt museum väcker av misstag tre dinosauriefossiler till liv. De uppretade vilddjuren orsakar snart total förödelse i den lilla staden.

Filmen visas på TV6 klockan 03:15 – 04:45