Kvällens filmer: Hur man blir av med en kille på 10 dagar…

Hur man blir av med en kille på 10 dagar, Flickvänner från förr, Summer Catch, Sherlock Holmes, Bad boys, En snut på hugget, Bröderna Karlsson, Ute eller inte, Silver bells, Dagissnuten, Polisskolan 6 – Går under jorden, Pitch Black, Arctic Predator, Enough – En kvinnas hämnd, The Good German, Death Defying Acts, Hostel 2, Monster Ark

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

20:00 – 22:15

Hur Man Blir Av Med En Kille På 10 DagarAmerikansk komedi från 2003. Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar (n)

Flickvänner från förr

22:15 – 00:25

Amerikansk romantisk komedi från 2009. Connor Mead är en världsberömd modefotograf och en äkta playboy. När hans bror ska gifta sig återvänder han till sitt föräldrahem och det förflutna gör sig påmint. Samtidigt får Connor besök av tre spöken som visar honom hur hans liv kommer att bli om han inte ändrar sin livsstil (n)

Summer Catch

17:55 – 20:00

Summer CatchRyan bor på Cape Cod och drömmer om att bli stjärna i baseboll. Amerikansk komedifilm från 2001.

Sherlock Holmes

21:30 – 00:05

Sherlock Holmes

Bad boys

22:00 – 00:20

Bad BoysDe två poliserna Marcus (Martin Lawrence) och Mike (Will Smith) får sitt livs uppdrag. Heroin till ett värde av en miljon dollar stjäls från polisstationen och de får 72 timmar på sig att hitta heroinet för att rentvå sig själva. Samtidigt blir en vän till dem mördad av en knarklangare. Det finns ett ögonvittne till mordet, men för att hon ska vittna måste poliserna byta identitet med varandra… Text-TV s. 690.

En snut på hugget

01:25 – 03:10

Dooley är knarkpolis. När han ska sätta stopp för en hänsynslös gangster tar han hjälp av Jerry Lee, en polishund som är expert på att hitta knarkgömmor… Text-TV s. 690.

Bröderna Karlsson

21:30 – 22:00

Bröderna KarlssonSvensk komedi från 2010. Singeln Niklas Bering lever ett bra liv i Stockholm med ett toppjobb på en advokatbyrå. Men allt förändras när han får veta att hans biologiska mamma, som han aldrig haft kontakt med, har gått bort och att han har en tvillingbror. Niklas beger sig till Luleå för att träffa sin bror Hasse, som visar sig vara hans raka motsats. När Hasse senare oväntat dyker upp hemma hos Niklas går han motvilligt med på att låta honom stanna några dagar. Snart har Hasse vänt upp och ner på Niklas välordnade tillvaro.

Ute eller inte

23:55 – 01:40

Amerikansk komedi från 1997. Engelskläraren Howard Brackett ska äntligen gifta sig. Han är en tystlåten, intelligent man och älskad av alla i Greenleaf, staden i Indiana där han bor. Men när en före detta elev under ett Oscarstal tackar sin före detta lärare och fäller en kommentar som ifrågasätter Howards sexuella läggning vänds hans liv upp och ner.

Silver bells

01:40 – 03:50

Amerikanskt drama från 2005. Danny är en ung pojke som rymmer hemifrån till New York. Där träffar han Catherine O’Mara som försöker hjälpa honom. Ett år senare korsas Catherines och Dannys pappas vägar när han är i staden för att sälja julgranar.

Dagissnuten

16:45 – 19:00

Den tuffe stadssnuten John (Arnold Schwartzenegger) har varit på jakt efter narkotikakungen Cullen i åratal. När han slutligen hittar på Cullen visar det sig att den enda som kan vittna mot honom är hans ex-fru. Problemet är bara att hon verkat gå under jorden. Som tur är vet John namnet på hennes sons skola så han tror att han kan hitta henne. Saker och ting går dock inte riktigt som han tänkt sig och han tvingas anta sitt tuffast polisuppdrag någonsin – som dagisfröken! Text-TV s. 690.

Polisskolan 6 – Går under jorden

21:30 – 23:15

En brottsvåg kallad Operation Kaos härjar i staden. Dags att kalla på vårt frontförsvar. Och när det försvaret består av före detta elever från Polisskolan, då är det också dags att be en bön! En mystisk Mr. Big är hjärnan bakom ett gäng som rånar banker och guldsmedsaffärer. Kommissarie Lassard blir misstänkt när det visar sig att en källa inom polisen läcker information som gör att bovarna alltid ligger ett steg före. Det behövs ingen intelligens för att lösa fallet, bara en arsenal av skämt och galenskaper, i enlighet med den roliga Polisskolans tradition.

Pitch Black

23:15 – 01:20

Pitch BlackEtt rymdskepp med 40 passagerare glider ljudlöst fram i ett mörkt och tyst universum. Plötsligt hamnar de mitt i ett exploderande meteorregn och skadas allvarligt. Farkosten tvingas kraschlanda på närmsta planet, en planet som visar sig ha tre solar som belyser planeten dygnet runt. Bland dem som överlever nödlandningen finns piloten Carolyn, polisen Johns och hans fånge Riddick, en dömd mördare som genom en ögonoperation har fått förmågan att kunna se i mörker. Detta visar sig snart att vara mycket användbart då de tre solarna plötsligt befinner sig på rad med en total solförmörkelse som resultat. Riddick passar på att rymma i skydd av mörkret. Samtidigt har andra varelser vaknat till liv i den svarta tomheten. Det är planetens urinvånare som lever och jagar sin föda här…

Arctic Predator

01:20 – 03:05

Arctic PredatorEn grupp forskare på Antarktis letar efter vraket av ett 1800-talsskepp. Efter att teamet gräver upp en utomjordisk isvarelse som har legat begravd i över 200 år vaknar den plötsligt till liv, dödar teamet och börjar röra sig mot fastlandet där det suger värmeenergi från jorden.

Enough – En kvinnas hämnd

20:00 – 22:15

Den unga Slim har så gott som allt en kvinna kan önska sig – en stilig äkta man, ett vackert hem och en bedårande liten dotter. Men hennes perfekta tillvaro vänds upp och ner när hennes make Mitch visar sig vara allt annat än perfekt. Mitch misshandlar henne och hon vet att han aldrig skulle acceptera att hon lämnade honom. Till slut inser Slim att hon måste göra upp med sin äktenskapliga plågoande en gång för alla… Text-TV s. 690.

The Good German

00:20 – 02:30

The Good GermanJake Geismar (George Clooney) är en amerikansk journalist som får i uppdrag att rapportera om freden i efterkrigstidens Berlin, där han en gång var älskare med en mystisk kvinna vid namn Lena Brandt (Cate Blanchett). Jake får hjälp i sitt sökande efter Lena av den amerikanske militärföraren Tully (Tobey Maguire) och de dras snart in i en härva av bedrägerier som kan få förödande konsekvenser för samtliga inblandade.

Death Defying Acts

02:05 – 03:45

Death Defying ActsUnder en turné i Storbritannien 1926 inleder Harry Houdini en passionerad kärleksaffär med en sierska.

Hostel 2

03:10 – 04:45

Beth, Whitney och Lorna pluggar i Italien när de hör talas om ett härligt litet hotell på den slovakiska landsbygden. Eftersom de är i behov av lite lugn och ro bestämmer de sig för att resa dit. Då tjejerna kommer fram inser de dock snart att de blivit lurade och vad som skulle vara en skön semester förvandlas till en blodig mardröm.

Monster Ark

03:05 – 04:40

Monster ArkEn arkeolog hittar ett gammalt skepp som visar sig vara resterna av Noaks ark, men istället för djur gömmer det sig en elak varelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *