Kvällens filmer: I love you, man, Tvivel, Maverick, All …

Idag lördag visas följande filmer på TV: I love you, man, Tvivel, Maverick, All about Steve, Due date, Borta bra, hemma värst, Hopp, Blues brothers, Strömstedt & Freud, Poppers pingviner, Otäcka odjur, En snut på hugget, The thing, Big Stan, Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen, The twilight saga: Breaking dawn part 2, Employee of the month, Monty Pythons Meningen med livet

I love you, man

I Love You, ManAmerikansk komedi från 2009. När Peter ska gifta sig går det upp för honom att han inte har några manliga vänner. Han bestämmer sig för att ändra på det och börjar umgås med Sidney. Sidney är en grabbarnas grabb och ungkarl ut i fingerspetsarna. Men vänskapen med Sidney börjar snart sätta Peters relation med fästmön på prov.

Trailer för I love you, man

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:30 – 23:40

Tvivel

TvivelAmerikanskt drama från 2008. En modig nunna ställer 1964 en präst mot väggen eftersom hon misstänker att han utsätter en svart elev för övergrepp. Detta förnekar han givetvis. Filmen behandlar ämnen som religion, moral och auktoritet.

Trailer för Tvivel

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:40 – 01:40

Maverick

MaverickAmerikansk västern från 1994. Bret Maverick är en finurlig pokerspelare som hellre lurar folk än skjuter dem. Han är i brådskande behov av tretusen dollar för att kunna delta i en stor pokertävling och måste snabbt spela ihop pengarna. Han finner en passande spelpartner i Annabelle, en rappkäftad och listig kvinnlig pokerspelare med bedrägeri som specialitet.

Trailer för Maverick

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:30

All about Steve

All About SteveAmerikansk romantisk komedi från 2009. Mary Horowitz är en smått udda tjej som arbetar som korsordskonstruktör. När hon går på blind date med kameramannen Steve blir hon upp över öronen förälskad. Övertygad om att de är ämnade för varandra börjar hon förfölja honom över hela landet. Dessvärre är han inte lika förtjust i henne.

Trailer för All about Steve

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:00

Due date

Due DateAmerikansk komedi från 2010. Peter ska bli pappa för första gången vilken dag som helst. Men ett missförstånd på en flygplats gör att han riskerar att missa sitt barns födelse. Nu måste Peter göra allt som står i hans makt för att ta sig hem vilket slutar med en galen bilresa med en udda främling.

Trailer för Due date

Filmen visas på Sjuan klockan 22:00 – 23:55

Borta bra, hemma värst

Amerikansk komedi från 2008. Paret Brad och Kate avskyr besvärliga familjesammankomster och den här julen har de bestämt sig för att resa till Fiji. Men när deras flyg blir inställt tvingas de tacka ja till inte bara en familjemiddag utan måste fira jul med samtliga sina fyra frånskilda föräldrar.

Filmen visas på Sjuan klockan 01:55 – 03:45

Hopp

HoppAmerikansk animerad komedi från 2011. Fred är en arbetslös slöfock som av misstag kör på Påskharen med sin bil och blir tvungen att ta hand om honom medan han återhämtar sig. Medan Fred kämpar med att ha världens värsta gäst boende hos sig, lär de sig båda vad som krävs för att bli vuxna. Regissör: Tim Hill, Röst: Tommy Körberg, Vanna Rosenberg, Lars-Göran Persson, Nick Atkinson, Anton Körberg.

Filmen visas på SVT1 klockan 16:15 – 17:50

Blues brothers

Blues BrothersAmerikansk komedi från 1980. Jake Blues har just kommit ut från fängelset och tillsammans med sin bror samlar han ihop sitt gamla bluesband. De ska försöka spela ihop pengar för att rädda det katolska kloster som bröderna är uppvuxna i.

Trailer för Blues brothers

Filmen visas på SVT1 klockan 00:35 – 02:45

Strömstedt & Freud

Svensk scenföreställning från 2013. Scenshow där en romantisk poptönt och en terapeut brottas med sig själva för att förstå mer av livet. Niklas Strömstedt och Per Naroskins självutlämnande snack växlar mellan vansinnigt allvar och brutal humor.

Filmen visas på SVT2 klockan 21:50 – 23:35

Poppers pingviner

Poppers PingvinerAmerikansk komedi från 2011. Affärsmannen Tom Popper hade en ensam uppväxt, och som vuxen ignorerar han sin familj. När han en dag får ärva pingviner av sin far, sker en förändring. Han börjar förvandla sin lägenhet till ett vinterland och får en chans att knyta nya band till sina barn.

Trailer för Poppers pingviner

Filmen visas på TV3 klockan 18:10 – 20:00

Otäcka odjur

Amerikansk film från 1997. En djurpark hotas av mediemogulen Vince McCain, som kräver drastiska förändringar för att parken ska dra fler besökare. McCain vill skapa en temapark med bara aggressiva djur och marknadsföringsgeniet Willa Weston anlitas. Hon tvingas dock se efter Rod, McCains son, som sprider förödelse omkring sig. Willa inser att djurparken måste ges tillbaka till sin förre ägare och smider en genialisk plan.

Filmen visas på TV3 klockan 22:45 – 01:30

En snut på hugget

Amerikansk action från 1989. Knarkpolisen Dooley tar hjälp av Jerry Lee, en polishund som är expert på att hitta knarkgömmor, för att sätta dit en hänsynslös gangster.

Filmen visas på TV3 klockan 01:30 – 02:45

The thing

The ThingAmerikansk science fiction från 1982. Några amerikanska forskare som befinner sig på Antarktis attackeras av en hund. Forskningsteamet inser att det handlar om en utomjording. En utomjording som har en förmåga att överta andras kroppar. Snart har forskarna tappat kontrollen över situationen när de inte längre vet vilka som redan övertagits av utomjordingen. En kamp om liv och död uppstår. K. Carter, David Clennon, Keith David, Kurt Russell, Wilford Brimley.

Trailer för The thing

Filmen visas på TV3 klockan 02:45 – 04:50

Big Stan

Big StanAmerikansk actionkomedi från 2007. En man som lurat en massa folk på pengar drabbas av panik när han hamnar i fängelset. För att undvika eventuella överfall bakom gallret, söker han hjälp hos en kampsportsexpert som ska träna upp honom i självförsvar.

Trailer för Big Stan

Filmen visas på TV4 klockan 02:35 – 05:50

Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen

Amerikanskt äventyr från 2010. Lucy och Edmund Pevensie måste tillbringa sommarlovet med sin arroganta kusin Eustace och de längtar tillbaka till Narnia. Men allt förändras när de blir uppslukade av en tavla som hänger på väggen. Snart befinner de sig ombord skeppet Dawn Treader på ett fantastiskt och farligt uppdrag för att rädda Narnia.

Filmen visas på TV6 klockan 18:45 – 21:00

The twilight saga: Breaking dawn part 2

Amerikansk fantasy från 2012. Bella vaknar upp som transformerad – hon har blivit både mamma och vampyr. Medan hennes man Edward njuter av hennes skönhet, fart och ovanliga självkontroll, så har den nyfödda Bella aldrig känt sig mer levande. Samtidigt flätas hennes bästa vän Jacob Blacks och dottern Renesmees öden samman allt mer. Denna sällsynta varelses ankomst förenar storfamiljen, men snart väcker den även krafter som riskerar att förgöra dem alla.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

Employee of the month

Employee of the MonthAmerikansk komedi från 2006. Zack och Vince jobbar på ett varuhus där man varje månad utser ”företagets medarbetare”, och Amy dejtar bara killar som har fått utmärkelsen. När Amy börjar jobba på varuhuset blir, både Zack och Vince förälskade och de gör allt för att imponera på henne. Nu inser Vince att han måste ge allt för att vinna utmärkelsen och ha en chans på Amy.

Trailer för Employee of the month

Filmen visas på TV6 klockan 23:15 – 01:35

Monty Pythons Meningen med livet

Brittisk komedi från 1983. En serie sketcher där Python-gänget behandlar olika delar av vad meningen med livet kan vara. De tar upp vitt skilda ämnen såsom födelsen, döden, organdonationer, krig och dåligt bordskick.

Filmen visas på TV8 klockan 00:00 – 02:20