Kvällens filmer: I min vildaste fantasi, Den osynlige, De…

Idag söndag visas följande filmer på TV: I min vildaste fantasi, Den osynlige, Den galna professorn 2 – Klumps, Bridesmaids, Ett tufft jobb, Hanging up, Shutter Island, Shutter Island, forts, Flugan

I min vildaste fantasi

I min vildaste fantasiAmerikansk komedi från 2010. Kirk tror knappt tror att det är sant när snyggingen Molly faller för honom. Hans kompisar, hans familj och hans hemska ex-flickvän är lika chockade. Kirk gör allt för att få förhållandet att fungera och visa att Molly inte är för snygg för honom.

Trailer för I min vildaste fantasi

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:05

Den osynlige

Den OsynligeSvensk thriller från 2002. Det är slutet av gymnasietiden för Niklas – en intelligent kille med lysande framtidsutsikter. Men prestationsångesten sätter käppar i hjulet. Omvärldens förväntningar på hur han borde leva går inte stick i stäv med hans egna drömmar. I smyg gör han uppror, söker en skrivarkurs i London och köper en flygbiljett, men han kommer aldrig dit. Skolans ”värsting” Anneli tror att han har skvallrat om ett inbrott som hon har gjort och ser till att han får ordentligt med stryk. När han dagen efter är tillbaka i vardagen är allt förändrat. Ingen ser honom. Ingen hör honom. Inte ens hans flickvän Ellen tycks se honom. Det är som om han har blivit osynlig.

Trailer för Den osynlige

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:10

Den galna professorn 2 – Klumps

Amerikansk komedi från 2000. Sherman har försökt gömma Buddy i sitt undermedvetna, och blir förfärad när hans odrägliga alter ego dyker upp vid de mest olämpliga tillfällen. Utbrotten hotar hans bröllopsplaner med kollegan Denise. Sherman bestämmer sig för att göra sig av med Buddy en gång för alla genom att dra ut hans DNA ur kroppen, men Buddy ger inte upp utan fight.

Filmen visas på TV3 klockan 16:00 – 18:00

Bridesmaids

BridesmaidsAmerikansk komedi från 2011. Annies liv är i kaos. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara ställa upp som Lillians brudtärna. Fast hon är pank bluffar sig Annie genom de dyra ritualerna.Med en enda chans att göra det perfekt kommer hon att visa Lillian och hennes tärnor precis hur långt man går för någon man älskar.

Trailer för Bridesmaids

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:40

Ett tufft jobb

Ett tufft jobbAmerikansk actionkomedi från 1991. Skådespelaren Nick Lang ska spela en mordutredande polis i en film och förbereder sig genom att delta i polisjakten på mördaren Party Crasher. Han följer den riktiga polisen Jon Moss. Moss är dock besvärad över uppvaktningen.

Trailer för Ett tufft jobb

Filmen visas på TV3 klockan 23:40 – 01:55

Hanging up

Hanging UpAmerikansk komedi från 2000. Tre systrar. Tre helt skilda liv. Bara deras tokiga far kan få dem att träffas. Telefonen går varm mellan dessa tre systrar eftersom deras far ”hotar” att dö.

Trailer för Hanging up

Filmen visas på TV3 klockan 02:50 – 04:25

Shutter Island

Shutter IslandAmerikansk thriller från 2010. Två poliser är på väg till ett mentalsjukhus för att utreda en mystisk rymning, men på Shutter Island är ingenting vad det verkar.

Trailer för Shutter Island

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Shutter Island, forts

Amerikansk thriller från 2010. Två poliser är på väg till ett mentalsjukhus för att utreda en mystisk rymning, men på Shutter Island är ingenting vad det verkar.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:55

Flugan

FluganAmerikansk thriller från 1986. Vetenskapsmannen Seth Brundle har skapat en teleportör och ska utföra ett experiment på sig själv. Av misstag råkar en fluga komma in i maskinen och smälter samman med Brundle, något han själv är omedveten om. Sakta men säkert börjar Seth förvandlas till en person han inte känner igen.

Trailer för Flugan

Filmen visas på TV4 klockan 01:05 – 03:05