Kvällens filmer: I, robot, Spanglish, Nina Frisk

I, robot

Idag tisdag den 24 maj sänds följande filmer på TV: I, robot, Spanglish, Nina Frisk

I, robot

I, robotAmerikanskt actiondrama från 2004. Det är år 2035 och robotar lever sida vid sida med människan. Robotarna styrs av tre lagar. De får inte skada en människa eller låta någon annan göra det, de måste lyda människan och skydda sin existens. När skaparen av robotarna dör får Del Spooner i uppdrag att undersöka orsaken. Kriminalaren Spooner hatar robotar och misstänker genast att de ligger bakom dödsfallet. Men det dröjer inte länge förrän Spooner upptäcker att det ligger en mycket större konspiration bakom det som till en början såg ut att vara ett självmord. Skådespelare: James Cromwell, Bruce Greenwood, Alan Tudyk, Will Smith, Bridget Moynahan.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Spanglish

SpanglishAmerikansk dramakomedi från 2004. Flor emigrerar till Los Angeles från Mexico i hopp om att skaffa sig ett bättre liv för sig själv och sin dotter, Cristina. Flor anställs som hushållerska hos paret Clasky och kämpar med språksvårigheter, deras excentriska livsstil och dotterns femininitet som blomstrar. Skådespelare: Paz Vega, Cloris Leachman, Shelbie Bruce, Adam Sandler, Téa Leoni.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:00

Nina Frisk

Nina FriskSvenskt drama från 2007. Nina arbetar som flygvärdinna och lever ett aktivt singelliv. Hennes familj består av brodern Linus och mamma Jill. Linus har det inte lätt med sin fru och Jill lever med en alkoholiserad man som ingen tycker om. Nina ställer upp för alla men längtar efter en egen familj. Skådespelare: Vilde Helmerson, Sven Ahlström, Gunilla Nyroos, Sofia Helin, Daniel Götschenhjelm.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *