Kvällens filmer: Identity thief, Ett bra år, The rock, Solomon Kane, Little…

Identity thief

Idag fredag den 10 februari sänds följande filmer på TV: Identity thief, Ett bra år, The rock, Solomon Kane, Little Nicky, Universal soldier: Day of reckoning, Repmånad eller hur man gör pojkar av män, Falken och snömannen

Identity thief

Identity thiefAmerikansk komedi från 2013. Med obegränsade resurser har Diana kunnat leva fullt ut i utkanten av Miami, där hon kunnat shoppa loss som hon vill. Där finns bara ett problem: På det ID hon använder för att finansiera sitt liv står det Sandy Bigelow Patterson och tillhör en affärsman som bor på andra sidan USA. Med en vecka på sig att finna bedragaren, innan hans liv imploderar, beger sig den verkliga Sandy söderut för att konfrontera den kvinna som tagit över hans liv. Men uppdraget blir svårare än han väntat och resan över landet sluta med att båda två lär om livet från varandra. Skådespelare: Jon Favreau, Amanda Peet, Morris Chestnut, Jason Bateman, Melissa McCarthy.

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:00

Ett bra år

Ett bra årAmerikanskt drama från 2006. Max är en kall och slipad börsmäklare i London. När han får ärva en vingård i Provence åker han dit för att sälja den. Men det går inte riktigt som han tänkt sig. Vistelsen där väcker minnen och starka känslor hos honom, inte minst sedan han träffat en vacker fransk flicka. Skådespelare: Albert Finney, Rafe Spall, Archie Panjabi, Russell Crowe, Freddie Highmore.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 22:00

The rock

The rockAmerikansk action från 1996. En grupp elitsoldater ockuperar fängelseön Alcatraz och tar turister som befinner sig där som gisslan. Deras ledare kräver 100 miljoner dollar i lösen och hotar att avfyra kemiska stridspetsar mot San Francisco. FBI-agenten Goodspeed, expert på kemiska vapen, får i uppdrag att tillsammans med Mason, en före detta fånge som lyckats fly från Alcatraz, ta sig till ön och försöka stoppa elitsoldaterna innan det är för sent. Skådespelare: David Morse, John Spencer, Vanessa Marcil, William Forsythe, Sean Connery, Ed Harris, Nicolas Cage.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00

Solomon Kane

Solomon KaneFransk–brittisk-tjeckiskt actionäventyr från 2009. Solomon Kane är en 1500-talssoldat som fördöms på grund av sina onda handlingar och svär sig till ett liv av godhet och fred. Men när ondskan åter kryper fram tvingas Kane plocka upp både värja och flintlåspistol. Skådespelare: Pete Postlethwaite, Patrick Hurd-Wood, Max von Sydow, James Purefoy.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Little Nicky

Little NickyAmerikansk komedi från 2000. Nicky är son till djävulen. Han är en snäll kille och vill inte gå i sin fars fotspår. Men hans två storebröder vill ta makten över jorden och göra den till ett helvete. Nicky är den enda som kan stoppa deras djävulska planer. För att kämpa mot dem måste han ta sig till New York och leva som en människa. Där möter han dem som kan hjälpa honom att övervinna brödernas ondskan. Skådespelare: Kevin Nealon, Tom ”Tiny” Lister, jr., Jon Lovitz, Quentin Tarantino, Michael McKean, Allen Covert, Adam Sandler, Patricia Arquette, Rhys Ifans, Harvey Keitel.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:55

Universal soldier: Day of reckoning

Universal soldier: Day of reckoningAmerikansk action från 2012. När John vaknar upp ur koma får han reda på att hans fru och dotter har blivit mördade under ett brutalt inbrott. Ständigt plågad av bilder från attacken svär han att döda den skyldige mannen: Luc Deveraux. Allt eftersom John lyckas lägga de bitar som utgör hans liv på plats blir saker och ting mer och mer komplicerade, och snart jagas han av den skoningslöse UniSol-soldaten Magnus. Samtidigt förbereder sig Deveraux och den överlevande soldaten Andrew Scott inför att bekämpa anarkin och bygga ett samhälle som styrs av UniSol-soldater, bortom statens insyn. De sållar bort de svaga och sätter konstant de starkaste krigarna på prov genom att arrangera brutala strider på liv och död. Lucs jobb är att ta hand om UniSol-soldater som har använts av staten genom att befria dem från de minnen och lögner som de har fått inprogrammerade i statens vård. I takt med att John knappar in på Deveraux och hans armé av generiskt manipulerade krigare, upptäcker han mer och mer om sig själv…. Skådespelare: Dolph Lundgren, Jean-Claude van Damme, Scott Adkins.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00

Repmånad eller hur man gör pojkar av män

Repmånad eller hur man gör pojkar av mänSvensk komedi från 1979. Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, det han inte vet är att Bea egentligen är journalist och ska skriva om livet på luckan. Lumparkompisarna lyckas inte så bra på övningarna förutom när de ger sig iväg på en egen övning – till stadshotellet. Skådespelare: Ingvar Andersson, Lennart Skoogh, Weiron Holmberg, Charlie Elvegård, Monica Dominique, Lena-Maria Gårdenäs-Lawton, Lasse Åberg, Lasse Haldenberg, Ted Åström, Janne ”Loffe” Carlsson.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00

Falken och snömannen

Falken och snömannenAmerikansk thriller från 1985. Chris är anställd på ett företag som sköter CIA:s satellitsystem och kommer av misstag över topphemliga uppgifter. Tillsammans med knarklangande kompisen Daulton fattar han ett farligt beslut; att bege sig till Mexiko City för att försöka sälja uppgifterna till den sovjetiska ambassaden. Spionthriller som bygger på en sann historia. Skådespelare: David Suchet, Lori Singer, Joyce Van Patten, Pat Hingle, Timothy Hutton, Sean Penn.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *