Kvällens filmer: Immortals, Charlies änglar, Yes man, Sova med fienden, Lucky…

Immortals

Idag fredag den 8 april sänds följande filmer på TV: Immortals, Charlies änglar, Yes man, Sova med fienden, Lucky you

Immortals

ImmortalsAmerikansk action från 2011. Den blodtörstige kung Hyperion och hans mordiska armé från Heraklion härjar genom Grekland i sökandet efter den sedan länge försvunna Epirus’ Plibåge. Med den oövervinnerliga Pilbågen kommer kungen att kunna störta Olympens gudar och bli sin världs obestridde härskare. Med obarmhärtig effektivitet förstör Hyperion och hans legioner allt i sitt kölvatten, och det verkar som om inget kan stoppa den onde kungens uppdrag. Medan by efter by förstörs går en stenhuggare vid namn Theseus ed på att hämnas sin mor, som dött i en av Hyperions räder. Skådespelare: Isabel Lucas, Freida Pinto, Mickey Rourke, Luke Evans, Henry Cavill, Stephen Dorff.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Charlies änglar

Charlies änglarAmerikansk actionkomedi från 2000. Datageniet Eric Knox har blivit kidnappad vilket kan få katastrofala följder för hans multinationella företag. De tre ”änglarna” Alex, Nat och Dylan kallas in för att genomföra en riskfylld och vågad räddningsaktion. Det står snart klart för dem alla att kidnappningen av Knox bara är början. Skådespelare: Lucy Liu, Bill Murray, Tim Curry, Cameron Diaz, Drew Barrymore.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:30

Yes man

Yes manAmerikansk komedi från 2008. Carl har en pessimistisk syn på tillvaron. Men så en dag anmäler han sig till en självhjälpskurs där han får lära sig att omfamna sin spontana sida. Han får lära sig att säga ja – till precis allt. Därmed förändras hans liv på omvälvande sätt, både på gott och ont. Skådespelare: Zooey Deschanel, Bradley Cooper, Jim Carrey.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:45

Sova med fienden

Sova med fiendenAmerikansk thriller från 1991. Laura och Martin har varit gifta i fyra år. På ytan verkar de vara det mest perfekta och lyckligaste paret. Verkligheten är dock en annan. Martin är en mycket brutal perfektionist, och slår Laura, som lever i ständig skräck och väntar på en chans att fly. Så småningom lyckas hon äntligen iscensätta sin egen död och flyr till en ny stad där hon antar en ny identitet. Men när Martin får reda på att hans fru lever drar han sig inte för något för att hitta henne. Skådespelare: Kevin Anderson, Elizabeth Lawrence, Kyle Secor, Julia Roberts, Patrick Bergin.

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:25

Lucky you

Lucky youAmerikanskt drama från 2007. Huck är en skicklig kortspelare men han har alltid stått i skuggan av sin far, en tvåfaldig pokervärldsmästare. I samband med att han försöker få ihop pengar till inträdesavgiften i poker-VM träffar och förälskar han sig i sångerskan Billie som är hans absoluta motsats i allt. Skådespelare: Drew Barrymore, Robert Duvall, Eric Bana.

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *