Kvällens filmer: Inception, Godzilla, Men in Black, Ocean’s 8, Wonder,…

Inception

Idag söndag den 11 december sänds följande filmer på TV: Inception, Godzilla, Men in Black, Ocean’s 8, Wonder, National Lampoon’s European Vacation, Angel of Christmas, A Heavenly Christmas, A Very Merry Bridesmaid, Winnerbäck – Ett slags liv

Inception

InceptionEn tjuv som träder in i folks drömmar och stjäl deras hemligheter får en chans till upprättelse när han får ett farligt uppdrag: att plantera en idé i någons undermedvetna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Inception

Godzilla

GodzillaEtt radioaktivt jättelikt monster utplånar allt i sin väg när hon skoningslöst trampar ner allt som människor skapat. Men mänskligheten låter sig inte trampas på hur som helst, nu när monstrens monster är tillbaka.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Godzilla

Men in Black

Men in BlackDen topphemliga specialstyrkan MiB har i uppdrag att övervaka de tusentals fredliga utomjordingar som lever i USA. Men en dag landar ett flygande tefat med en främmande varelse, som tar över en bondes kropp.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:00. Läs mer om Men in Black

Ocean’s 8

Ocean's 8Danny Oceans syster Debbie släpps ur fängelset men det tar inte lång tid innan hon planerar nästa stora kupp. Hon samlar ett team av begåvade kvinnliga brottslingar inför stöten på årets största tillställning, Met-galan i New York, då alla kändisar är utsmyckade med dyra juveler.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Ocean’s 8

Wonder

WonderAugust Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation, ska börja femte klass och för första gången på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:35. Läs mer om Wonder

National Lampoon’s European Vacation

National Lampoon's European VacationClark Griswold åker på semester med sin fru och deras barn. Denna gång går resan till Europa, och familjen besöker bland annat London, paris, Italien och Tyskland. Således är det upplagt för nya äventyr och överraskningar under resans gång.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:10. Läs mer om National Lampoon’s European Vacation

Angel of Christmas

Angel of ChristmasEn journalist gör efterforskningar om en släktklenod och upptäcker dess magiska historia – och kanske är det ingen slump att hon i samma veva träffar någon.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Angel of Christmas

A Heavenly Christmas

A Heavenly ChristmasEve är en arbetsnarkoman som inte har tid med jul, men allt förändras när hon halkar och slår i huvudet. När hon vaknar möter hon ängeln Pearl som berättar att hon omkommit men ska få ett uppdrag. Hon ska agera julängel åt en familj på jorden.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:00. Läs mer om A Heavenly Christmas

A Very Merry Bridesmaid

A Very Merry BridesmaidLeahs 30 -årsdag är på julafton, samma dag som hennes brors bröllop. Hennes barndomskärlek är tillbaka i stan för ceremonin, och han är fast besluten att se till att hennes speciella dag inte glöms bort.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Very Merry Bridesmaid

Winnerbäck – Ett slags liv

Winnerbäck - Ett slags livLars Winnerbäck är en av Sveriges största artister sedan 15 år. Samtidigt är han en av dem som vi vet minst om. Nu firar Winnerbäck 20 år som artist, trots att han knappt hunnit fylla 40. Denna dokumentär tar oss närmare honom än någonsin, samtidigt som den sammanfattar en musikaliskt osannolik karriär. Men mest av allt ger den en inblick i en extremt komplex människa som med alla sina svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:30. Läs mer om Winnerbäck – Ett slags liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *