Kvällens filmer: Inception, Hur man blir av med en kille på 10 dagar, The…

Inception

Idag lördag den 1 juli sänds följande filmer på TV: Inception, Hur man blir av med en kille på 10 dagar, The legend of Hercules, Monster till svärmor, Chasing Mavericks, Everly, Tillsammans

Inception

InceptionAmerikansk action från 2010. Dom Cobb är en annorlunda tjuv som stjäl information genom att ta sig in i människors drömmar. Hans ovanliga förmåga har gjort honom eftertraktad men också kostat honom allt han någonsin älskat. För att få tillbaka det liv han förlorat måste han ta sig an vad som verkar vara ett omöjligt uppdrag. Skådespelare: Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Leonardo Dicaprio.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Hur man blir av med en kille på 10 dagarAmerikansk komedi från 2003. Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och drömmer om att få skriva lite mer seriösa artiklar. När hon blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar antar hon utmaningen. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar. När hon möter reklamaren Benjamin Barry bestämmer hon sig för att han ska bli den utvalde. Det Andie inte vet är att Benjamin precis slagit vad med sin chef om att han kan få vilken kvinna som helst att bli kär i honom på tio dagar. Det blir en kamp mellan de två, där Andie gör allt för att Benjamin ska göra slut med henne medan han är beredd att göra vad som helst för att behålla henne. Skådespelare: Thomas Lennon, Annie Parisse, Adam Goldberg, Michael Michele, Kate Hudson, Matthew McConaughey.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00

The legend of Hercules

The legend of HerculesAmerikanskt äventyr från 2014. Hercules är Zeus son; en halvgud med enorma krafter. Men om detta vet han inget då han slängs ur landet av kungen, sin styvfar, på grund av kärlek. Såld som slav inser Hercules vem han är och lär sig om sina krafter. Och via gladiator-arenor och strider beger han sig ut på den legendariska odyssé som tar honom tillbaka till sitt hemland. Skådespelare: Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Kellan Lutz, Gaia Weiss.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:55

Monster till svärmor

Monster till svärmorAmerikansk komedi från 2005. Efter att ha lagt ner åtskilliga år på att söka efter Mr Right har Charlotte ”Charlie” Cantilini äntligen hittat mannen i sina drömmar. Kevin Fields är charmig, snygg och en framgångsrik läkare. Men även den mest perfekta kärlekshistoria har sina mörka sidor. Hans mamma är en riktig mardröm. Viola tycker inte att Charlie är god nog åt sonen och hon gör allt i sin makt för att skilja dem åt. Skådespelare: Michael Vartan, Wanda Sykes, Jane Fonda, Jennifer Lopez.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00

Chasing Mavericks

Chasing MavericksAmerikanskt biografiskt drama från 2012. Surfaren Jay Moriarty är femton år när han upptäcker att en av världens största vågor finns utanför kusten där han bor i Santa Cruz. Han bestämmer sig för att försöka tämja vågen med sin bräda tillsammans med surflegenden Frosty Hesson. Skådespelare: Gerard Butler, Elisabeth Shue, Jonny Weston.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:40

Everly

EverlyAmerikansk action från 2014. Everly hamnar i konflikt med den japanska maffian och måste rädda sin mor och dotter ut ur staden. Everly vet hur man försvarar sig, men förstår att japanerna är i överläge och att de är villiga att gå mycket långt för att döda Everly. Skådespelare: Hiroyuki Watanabe, Laura Cepeda, Salma Hayek.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 00:00

Tillsammans

TillsammansSvensk dramakomedi från 2000. 1975 beslutar sig Elisabeth för att lämna sin alkoholiserade make och hon flyttar in i kollektivet hennes bror delar med några hippies. Deras värld är totalt annorlunda mot den hon är van att leva i. I kollektivet diskuteras politik och här praktiseras fri sex. En film om människor som försöker att leva tillsammans. Ibland går det bra, ibland går det dåligt. Skådespelare: Gustav Hammarsten, Sam Kessel, Jessica Liedberg, Anja Lundkvist, Lisa Lindgren, Emma Samuelsson, Michael Nyqvist.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *