Kvällens filmer: Incredible Hulk, Bohemian rhapsody, Sicario 2: Soldado,…

Incredible Hulk

Idag fredag den 18 februari sänds följande filmer på TV: Incredible Hulk, Bohemian rhapsody, Sicario 2: Soldado, Tillbaka till framtiden, Som en dans

Incredible Hulk

Incredible HulkAmerikansk action från 2008. Bruce Banner (Edward Norton) lever i det fördolda i jakt på ett botemedel mot den förbannelse som drabbat honom. Han har länge lyckats hålla sin aggressiva sida i schack. Men nu ställs inför ett mardrömslikt monster som skapats på samma sätt som den varelse han har inom sig. Nu måste Banner fatta ett livsavgörande beslut om sitt öde: att leva ett stillsamt liv som forskaren Bruce Banner eller som varelsen Hulken. Manus: Zak Penn,.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Incredible Hulk

Bohemian rhapsody

Bohemian rhapsodyBrittiskt drama från 2018. Freddie Mercury trotsade normen och bröt konventioner – och blev med Queen en av de största i musikhistorien. Men hans resa präglades också av sorg, mörker och en svår kamp för sitt liv.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Bohemian rhapsody

Sicario 2: Soldado

Sicario 2: SoldadoAmerikansk action från 2018. Knarkkriget på den amerikansk-mexikanska gränsen eskalerar, och kartellerna har börjat smuggla terrorister över gränsen. Men FBI-agenten Graver har bestämt sig för att vinna, och alla medel är tillåtna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Sicario 2: Soldado

Tillbaka till framtiden

Tillbaka till framtidenAmerikansk science fiction-komedi från 1985. Den unge Marty McFly reser tillbaka till 1950-talet och ställer till det för sig när han blir involverad i sina föräldrars förhållande. Hans egen mamma blir kär i honom och om han inte kan få henne att bli intresserad av hans pappa kommer han själv upphöra att existera.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Tillbaka till framtiden

Som en dans

Som en dansBrittisk dramakomedi från 2017. Sandra flyttar hem till sin bohemiska syster när maken varit otrogen, och får en ny start i livet, inte minst genom en danskurs med nya bekantskaper.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Som en dans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *