Kvällens filmer: Indiana Jones och de fördömdas tempel, Batman – återkomsten,…

Indiana Jones och de fördömdas tempel

Idag fredag den 21 april sänds följande filmer på TV: Indiana Jones och de fördömdas tempel, Batman – återkomsten, Unknown, Skyscraper, Mellan raderna

Indiana Jones och de fördömdas tempel

Indiana Jones och de fördömdas tempelAmerikanskt äventyr från 1984. Indiana Jones kommer en mytomspunnen sekt på spåren sedan han åtagit sig att hjälpa invånarna i en indisk by som blivit bestulna på tre heliga stenar.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Indiana Jones och de fördömdas tempel

Batman – återkomsten

Batman - återkomstenAmerikansk action från 1992. Efter att ha besegrat Jokern står nu Batman inför Pingvinen, en vanställd individ vars önskan är att bli accepterad i Gotham. Han tar hjälp av den fördärvade affärsmannen Max Schreck för att bli Gothams borgmästare och tillsammans gör de allt i sin makt för att visa Batman i dålig dager. Samtidigt som Batman försöker rentvå sitt namn tvingas han också ta itu med den mystiska Catwoman som har samma personlighetsstörning som han själv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Batman – återkomsten

Unknown

UnknownBrittisk action från 2011. När doktor Martin Harris vaknar ur en fyra dagar lång koma efter en bilolycka gör han en chockerande upptäckt. En annan man har stulit hans identitet. Men ingen känner igen honom, inte ens hans egen fru, och Harris tvingas påbörja en våldsam och desperat kamp för att få reda på sanningen om sitt liv.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Unknown

Skyscraper

SkyscraperAmerikansk action från 2018. En säkerhetsexpert måste ta sig in en brinnande skyskrapa, 225 våningar upp, för att rädda sin familj som är tillfångatagna av ett gäng kriminella.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Skyscraper

Mellan raderna

Mellan radernaFransk dramakomedi från 2018. I Paris kulturvärld tampas några gamla vänner med nya tider och minst sagt trassliga kärleksrelationer. Alain är förläggare på ett anrikt bokförlag som dras med vikande försäljning i konkurrens med alla nya medier. Hans fru, skådespelaren Selena, har lämnat teatern för en polisserie och vännen Leonard böcker säljer inte längre.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Mellan raderna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *