Kvällens filmer: Inglourious basterds, Justice League, Annabelle: Creation,…

Inglourious basterds

Idag fredag den 10 december sänds följande filmer på TV: Inglourious basterds, Justice League, Annabelle: Creation, Snow White and the huntsman, Homefront, Moonlight, Bridget Jones’s baby, Polisskolan 7: Uppdrag i Moskva, Playing for keeps, Christmas at Graceland: Home for the holidays

Inglourious basterds

Inglourious basterdsAmerikansk-tysk krigsthriller från 2009. I det tyskockuperade Frankrike flyr en ung judinna undan nazisterna och skapar sig en ny identitet som biografägare i Paris. På annat håll i Europa planerar en judisk-amerikansk stridsskvadron ett attentat mot Tredje rikets ledare, och smider en plan som involverar hennes biograf.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:25. Läs mer om Inglourious basterds

Justice League

Justice LeagueAmerikansk action från 2017. Batman samlar ihop en rad allierade – Wonder Woman, The Flash, Aquaman och Cyborg – för att möta ett nytt fruktansvärt hot mot jorden. Men frågan är om det kommer att räcka med medlemmarna i ”Justice League”?

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Justice League

Annabelle: Creation

Annabelle: CreationAmerikansk skräckfilm från 2017. Året är 1955 och dockmakaren Samuel och hans fru Esther sörjer fortfarande sin dotters tragiska död. När ett barnhem stängs öppnar de sitt hem för en nunna och sex flickor, men gästerna blir snart måltavlor för en besatt skapelse, Annabelle.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Annabelle: Creation

Snow White and the huntsman

Snow White and the huntsmanAmerikansk fantasy från 2012. Snövit är den enda i hela riket som är vackrare än den ondskefulla drottningen Ravenna, vilket gör drottningen vansinnig av avundsjuka. Ravenna lejer en jägare för att döda Snövit, men jägaren byter sida när han inser att han blivit lurad. Tillsammans beger sig nu Snövit och jägaren till slottet för att besegra drottningen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Snow White and the huntsman

Homefront

HomefrontAmerikansk action från 2013. Phil är en narkotikaagent som efter att hans fru dött säger upp sig och flyttar med sin dotter till en lugn småstad. Det dröjer inte länge innan han hamnar i bråk med en lokal knarkboss.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Homefront

Moonlight

MoonlightPorträtt av en ung mans liv från barndomen till vuxen ålder, när han växer upp i ett tufft område utanför Miami. Vi följer hans kamp om att finna sin plats i denna värld och får en tidlös historia om mänsklig kontakt och om de ögonblick och krafter som formar våra liv och gör oss till dem vi är.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Moonlight

Bridget Jones’s baby

Bridget Jones's babyBrittisk romantisk komedi från 2016. Den eviga singeln Bridget Jones – nu 43 år – råkar strula till det med exet Mark Darcy samtidigt som hon har en flört med amerikanen Jack Qwant. När Bridget så blir gravid är förvirringen total.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Bridget Jones’s baby

Polisskolan 7: Uppdrag i Moskva

Polisskolan 7: Uppdrag i MoskvaAmerikansk komedi från 1994. En specialstyrka från Amerikas värsta poliskola få i uppdrag att resa till Moskva och hjälpa rysk polis att sätta fast maffialedaren Konali. Denne har med hjälp av en hacker fått fram ett mycket avancerat dataspel, ”The New Game”, med vilket han kan ta sig in i datorer i hela världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Polisskolan 7: Uppdrag i Moskva

Playing for keeps

Playing for keepsAmerikansk romantisk komedi från 2012. En före detta fotbollsstjärna återvänder hem för att få ordning på sitt liv. Han försöker komma närmare sin son och börjar träna hans fotbollslag. Men de snygga och närgångna fotbollsmammorna sätter snart käppar i hjulen för honom när han försöker axla rollen som vuxen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:55. Läs mer om Playing for keeps

Christmas at Graceland: Home for the holidays

Christmas at Graceland: Home for the holidaysAmerikanskt drama från 2019. Harper har jobbat i Europa och återvänder till Memphis i juletid. Hon träffar snart på ensamstående pappan Owen och i väntan på besked om ett arbete får hon ett extrajobb att passa hans tre barn. Snart jobbar de ihop på ett event på Elvis Presleys gods Graceland. Romantisk julfilm från Hallmark med Kaitlin Doubleday (Nashville), Adrian Grenier (Entourage) och Priscilla Presley som sig själv.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 17:00. Läs mer om Christmas at Graceland: Home for the holidays

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *