Kvällens filmer: Interstellar, Shrek, The Equalizer 2, Edge of Tomorrow, Yes…

Interstellar

Idag lördag den 28 januari sänds följande filmer på TV: Interstellar, Shrek, The Equalizer 2, Edge of Tomorrow, Yes Man, Erin Brockovich, Har du hört ryktet om Morgans?, Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Interstellar

InterstellarEn grupp forskare och upptäcktsresande planerar att hitta en ny värld i en annan galax genom att färdas genom ett nyupptäckt maskhål nära Saturnus. Det blir det viktigaste uppdraget i mänsklighetens historia.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Interstellar

Shrek

ShrekFölj den charmige jätten Shreks modiga jakt för att undsätta temperamentsfulla Prinsessan Fiona, med hjälp av sin oemotståndliga, högljudda Åsna, samt vinna tillbaka överlåtelsehandlingarna till sitt älskade träsk från den ränksmidande Lord Farquaad.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:25. Läs mer om Shrek

The Equalizer 2

The Equalizer 2Denzel Washington återvänder till rollen som Robert McCall, en före detta agent som drivs av en stark vilja att skipa rättvisa för de mest utsatta och förtryckta. Hur långt är han beredd att gå denna gång, när det gäller någon han älskar?

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Equalizer 2

Edge of Tomorrow

Edge of TomorrowI en nära framtid dödas officer William i ett krig men fastnar i en oförklarlig tidsloop som gör att han tvingas genomleva samma brutala krig om och om igen och för varje död lyckas William, med soldaten Rita, at ta sig ett steg närmare seger.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Edge of Tomorrow

Yes Man

Yes ManCarl Allen är en man vars liv har fastnat och hans nyckelord är nej. Han anmäler sig till en självhjälpskurs baserad på en enda överenskommelse, man måste säga ja till allting och till vad som helst.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:50. Läs mer om Yes Man

Erin Brockovich

Erin BrockovichEn tuff, ensamstående och arbetslös trebarnsmors (Julia Roberts) liv förändras radikalt när hon får ett jobb som arkivarie på en advokatfirma. Nyfiken som hon är, kikar hon lite i alla papper och fastnar för några dokument om en suspekt fastighetsaffär. Erin anar att det döljer sig större saker under ytan och hennes rotande visar att illegalt dumpat gift gjort invånare i ett bostadsområde sjuka i bland annat cancer.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:00. Läs mer om Erin Brockovich

Har du hört ryktet om Morgans?

Har du hört ryktet om Morgans?Ett gift New York-par får chansen att lösa sina äktenskapsproblem efter att de råkat bevittna ett mord och hamnar i ett vittnesskyddsprogram i en liten stad på landsbygden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Har du hört ryktet om Morgans?

Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Vi hade i alla fall tur med vädret igen!Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är pensionerade. Den här sommaren ska de resa till sonens bröllop i Göstas nyinköpta husbil. Gun vill egentligen flyga men går till slut med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig…

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *