Kvällens filmer: Into the woods, National security, Here comes the boom, The…

Into the woods

Idag söndag den 9 juli sänds följande filmer på TV: Into the woods, National security, Here comes the boom, The librarian: Return to King Solomon’s mines, Apornas Planet: Uppgörelsen, Lullaby

Into the woods

Into the woodsAmerikansk-brittisk musikal från 2014. På grund av en häxas gamla förbannelse är ett bagarpar barnlösa. För att bryta förbannelsen tar de sig ut i skogen, tre dagar före en blå måne, för att finna tre saker: en mjölkvit ko, en blodröd mantel och en sko av guld. Och så dansar historien igång med lånade delar från Rödluvan, Askungen och andra kända sagor. Skådespelare: Daniel Huttlestone, James Corden, Emily Blunt, Anna Kendrick, Meryl Streep.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

National security

National securityAmerikansk actionkomedi från 2003. När småstöddige Earl Montgomery blir utslängd från polisskolan på grund av sina attitydproblem, tvingas han ta anställning som säkerhetsvakt. Han hamnar i en konflikt med polisen Hank Rafferty, som han anmäler för polisövergrepp. Hank avskedas och måste också börja arbeta som säkerhetsvakt – på samma firma som Earl. När Earl får nys om en smugglarliga, och en möjlig korruptionshärva inom poliskåren, hamnar både Hank och Earl i livsfara. Frågan är dock om de inte kommer att döda varandra innan den verkliga fienden får tag i dem?. Skådespelare: Eric Roberts, Colm Feore, Robinne Lee, Martin Lawrence, Steve Zahn.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Here comes the boom

Here comes the boomAmerikansk actionkomedi från 2012. En hängiven high school-lärare sätter liv och lem på spel i kampsportsvärlden för att rädda skolans musikundervisning. Under sin storhetstid var Scott Voss en ganska skicklig brottare på collegenivå. Nu är han en 42-årig biologilärare som med åren har blivit allt mer likgiltig inför läraryrket, men när en besvärande nyhet når honom är det något inom honom som vaknar till liv. Skolledningen tänker slopa alla aktiviteter utanför lektionstid och plötsligt känner den mest apatiske läraren på hela skolan att han måste agera. Nu är frågan om den alldaglige lärarens hängivenhet räcker till för att han ska kunna samla ihop tillräckligt mycket pengar för att rädda skolans musikundervisning. Skådespelare: Henry Winkler, Greg Germann, Joe Rogan, Kevin James, Salma Hayek.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 12:45

The librarian: Return to King Solomon’s mines

The librarian: Return to King Solomon's minesAmerikanskt äventyr från 2006. En äventyrslysten före detta bibliotekarie ger sig ut på jakt efter kung Salomons legendariska gruvor. Flynn Carsen var en tystlåten bokmal som levde ett lugnt och tillbakadraget liv fyllt av akademiska studier. Men efter att ha lagt ett antal utbildningar bakom sig är det enda sättet att avslöja några av historiens mest spännande hemligheter att själv ge sig ut i världen och upptäcka dem. Skådespelare: Noah Wyle, Olympia Dukakis, Bob Newhart, Gabrielle Anwar, Jane Curtin.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 15:05

Apornas Planet: Uppgörelsen

Apornas Planet: UppgörelsenAmerikansk action från 2014. Caesar leder en grupp andra apor, de stöter på människor som överlevt ett dödligt virus. Ingen av grupperna litar på den andra. Aporna som bor i en skog utanför San Francisco har levt i en tro om att människorna dött ut. När de båda grupperna träffar varandra ligger ett krig mellan arterna nära till hands. Skådespelare: Keri Russell, Andy Serkis, Gary Oldman.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Lullaby

LullabyAmerikanskt drama från 2014. Det var länge sedan Jonathan bröt med sin familj. Men nu får han reda på att hans far, som länge kämpat mot sjukdom, beslutat sig för att koppla ifrån det system som håller honom vid liv. Jonathan återvänder till den familj han lämnat, till den far han alltid saknat, till något gammalt – och nytt. Skådespelare: Anne Archer, Jennifer Hudson, Amy Adams, Jessica Brown Findlay, Garrett Hedlund, Richard Jenkins.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *