Kvällens filmer: Iron man, Iron man 2, Elf, How Do You Kn…

Iron man, Iron man 2, Elf, How Do You Know, Striking distance, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Die hard, 28 dagar senare, The Pool Boys, Dolda avsikter, Universal soldier: återkomsten

Iron man

20:00 – 22:30

Iron ManAmerikansk action från 2008. När miljardären Tony Stark kidnappas och tvingas bygga vapen åt fienden konstruerar han en robotiserad järnrustning som han använder för att fly. Han utvecklar den sedan med vapenkraft, datakraft och flygkraft. I rustningen blir han Iron man och börjar bekämpa ondskan i världen (n)

Iron man 2

22:30 – 00:55

Iron Man 2Amerikansk action från 2010. Miljardären Tony Stark har utvecklat en rustning med vapen, data och flygkraft och under täckmanteln Iron Man har han bekämpat ondskan i världen. Men nu när hans uppfinning har blivit känd för omvärlden vill regeringen att han ska dela med sig av den till militären. Men Tony vill inte avslöja sin uppfinning eftersom han är rädd att den ska hamna i fel händer. Nu måste han tillsammans med Pepper Potts och James Rhodes bilda nya allianser och kämpa mot nya fiender (n)

Elf

03:45 – 05:55

ElfAmerikansk komedi från 2003. Ett barnhemsbarn hamnar på Nordpolen och uppfostras av en tomtenisse. I vuxen ålder bestämmer han sig för att resa till New York för att hitta sin riktiga pappa, som visar sig vara en girig affärsman som strukits från jultomtens lista över snälla barn (n)

How Do You Know

20:00 – 22:20

How Do You KnowEfter att hon petas från USA:s softball-lag och känner att hon passerat sitt bäst före-datum finner Lisa att hon utvärderar sitt liv mitt i en kärlekstriangel, där en kontorskille i kris tävlar med hennes nuvarande, basebollspelande pojkvän.

Striking distance

22:20 – 00:25

Striking DistanceTom Hardy (Bruce Willis), hans far och hans kusin Jimmy är poliser. När Tom vittnar mot Jimmy vänder sig släkt och vänner mot honom och när fadern dödas av en mördare som härjar i staden förlorar Tom kontrollen över sitt liv. Det går så långt att han blir förflyttad till båtpatrullering på floden. Två år senare börjar det dyka upp lik efter döda kvinnor igen – kvinnor som Tom kände… Text-TV s. 690.

The Imaginarium of Doctor Parnassus

00:55 – 03:15

The Imaginarium of Doctor ParnassusDetta är en saga om doktor Parnassus och hans extraordinära ”Imaginarium”, hans resande teatershow, där publiken får en oemotståndlig möjlighet att besöka sin fantasi genom en magisk spegel – för att sedan välja mellan himmel eller helvete. Parnassus är välsignad med gåvan att styra andra människors fantasi, men bär på en mörk hemlighet. För länge sedan slöt han ett avtal med djävulen, och djävulen har nu kommit för att hämta sin del av avtalet – Parnassus 16-åriga dotter…

Die hard

22:25 – 00:55

Die HardAmerikansk action från 1988. New York-polisen John McClane är i Los Angeles för att fira jul tillsammans med sin fru som blivit befordrad på jobbet. Under företagets julfest på 30:e våningen invaderas plötsligt byggnaden av en grupp tyska terrorister som tar sällskapet som gisslan.

28 dagar senare

00:55 – 03:10

28 dagar senareBrittisk dramathriller från 2002. Några djurrättsaktivister genomför en aktion mot en djurförsöksanläggning. De struntar i varningarna från en forskare och släpper ut de inburade schimpanserna. Vad de inte vet är att djuren är infekterade med ett dödligt virus, vilket försätter de smittade i ett permanent tillstånd av mordiskt raseri.

The Pool Boys

23:00 – 00:50

The Pool BoysAlex blir av med sin praktikplats som han behöver för att få ett stipendium, så att han kan börja utbilda sig på Harvard. Han reser till Los Angeles och tar hjälp av sin kusin Roger för att lösa det hela. Tillsammans förvandlar de en herrgård till ett hus för kvinnor som hör till världens äldsta yrke…

Dolda avsikter

03:10 – 04:55

Amerikansk thriller från 2001. Liz misstänker att hennes före detta man Gunnar förföljer henne. hennes oro växer och hon berättar för sin vän Barbara att hon är rädd för Gunnar. För att slippa undan trakasserierna åker Liz och Barbara till en stuga i bergen, men väl framme verkar det som att Gunnar har följt efter dem.

Universal soldier: återkomsten

01:45 – 03:20

Jean-Claude Van Damme kommer tillbaka, som Luc Deveraux i den här uppföljaren till år 1992s actionhit ”Universal Soldier”. Efter att nätt och jämnt ha överlevt sina tidigare uppdrag som ”universal soldier” så har Luc bestämt sig för att hålla sig borta från allt vad krigsföring heter. Istället jobbar han med ett projekt som utvecklar tekniken bakom robotsoldaterna. Det går dock inte som planerat. S.E.T.H., det vill säga huvuddatorn som leder hären av de perfekta robotsoldaterna, utvecklar en egen, ondskefull vilja. Luc är den ende som kan stoppa S.E.T.H. och hans armé… Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *