Kvällens filmer: Iskallt mord, Moonwalker, Hot fuzz

Idag onsdag visas följande filmer på TV: Iskallt mord, Moonwalker, Hot fuzz

Iskallt mord

Amerikansk thriller från 2002. I den kaliforniska kuststaden San Benito planerar två high school-elever, Richard Haywood och Justin Pendleton, det perfekta, slumpmässiga mordet. Liket av en ung kvinna hittas i ett skogsdike. Mordutredningen sköts av Cassie Mayweather och hennes oerfarne kollega Sam Kennedy. Vid offrets hus, där polisen tror att mordet ägde rum, hittar Cassie leriga fotavtryck. Stövelavtrycken leder henne till att förhöra Richard som påstår att hans stövlar är stulna. Vissa detaljer pekar mot skolans vakt.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:25

Moonwalker

MoonwalkerAmerikansk musikal från 1988. En mystisk och magisk historia med Michael Jackson, om den klassiska kampen mellan det goda och det onda. Baserad på Michael Jacksons musikvideor.

Trailer för Moonwalker

Filmen visas på TV4 klockan 23:20 – 01:10

Hot fuzz

Hot FuzzBrittisk actionkomedi från 2007. Londonpolisen Nicholas Angel är så pass duktig att hans kollegor blir avundsjuka och ser till att han blir förflyttad till småstaden Sandford. Livet på landet är till synes lugnt och invånarna verkar laglydiga, tills en rad dramatiska dödsfall inträffar. Nicholas är på jakt efter spänning och misstänker snart att stadens invånare döljer något.

Trailer för Hot fuzz

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:25