Kvällens filmer: Isolerad, Napoleon Dynamite, Gullivers resor, Outlaw…

Isolerad

Idag tisdag den 30 juni sänds följande filmer på TV: Isolerad, Napoleon Dynamite, Gullivers resor, Outlaw Country, Den vilda jakten på juvelen

Isolerad

IsoleradFrank är en ambitiös och målmedveten student utan några vänner. När han träffar sin nya granne, Lotte, dras Frank långsamt in i en klaustrofobisk mardröm. Hennes olyckliga förhållande med den våldsamma och svartsjuka Micke invaderar hans välordnade tillvaro och han önskar snart att han aldrig öppnat dörren.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Napoleon Dynamite

Napoleon DynamiteAmerikansk komedi från 2004. Napoleon är en smått kufisk tonåring som ägnar en hel del tid åt att teckna fantasidjur. Dessutom försöker han skaffa sig en dejt till skolbalen och hjälpa sin vän Pedro att bli vald till elevrådsordförande. Hans syn på sig själv och omvärlden överensstämmer kanske inte riktigt med verkligheten. Skådespelare: Jon Gries, Efren Ramirez, Jon Heder.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:30

Gullivers resor

Gullivers resorLemuel Gulliver har jobbat i postrummet på en dagstidning de senaste tio åren. Han anser sig vara en förlorare, och det gör även alla hans jämlikar. Han vågar aldrig ta några risker. En dag, när han slutligen fått nog, bestämmer han sig för att bekänna sin kärlek till den vackra Darcy Silverman, tidningens reseredaktör och en av Gullivers få vänner – men fegar ur i sista sekunden. I stället råkar han säga till henne att han skulle vilja försöka sig på att skriva en spalt i tidningen. Darcy går med på det och skickar ut honom på ett uppdrag till Bermudatriangeln. Men Gullivers skepp förliser och han hamnar på ön Liliput, där han är tolv gånger längre än alla andra. För första gången har Gulliver folk som ser upp till honom.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Outlaw Country

Outlaw CountryTarzen Larkin är den hänsynslöse maffiabossen som vill utvidga sin verksamhet. Han hoppas att svågern, Eli, ska ta sig i kragen och inta sin självklara plats vid Tarzens sida. Men Eli är osäker, tycker det känns som att ingå förbund med djävulen. Eli har fullt upp med sina egna smågangstrar, och än mer komplicerat blir det då han möter Annabel Lee, den vackra dottern till en countrystjärna. Annabels starka mor Anastasia vill inte se sin dotter neddragen i den sunkiga och brutala värld hon själv kämpat så hårt för att komma undan.

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Den vilda jakten på juvelen

Den vilda jakten på juvelenAmerikanskt actionäventyr från 1985. Joan Wilder och Jack Colton är tillbaka och den här gången tar det vilda äventyret plats i Nordafrika. De har fått nys om en mycket värdefull juvel, som de söker efter. Men det är inte det enda de är på jakt efter och snart utvecklas äventyret till en livsfarlig lek. Skådespelare: Danny DeVito, Spiros Focás, Avner Eisenberg, Michael Douglas, Kathleen Turner.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *