Kvällens filmer: Jack Reacher, Paul, En kvinnas doft, Polisskolan 4 -…

Jack Reacher

Idag onsdag den 27 juli sänds följande filmer på TV: Jack Reacher, Paul, En kvinnas doft, Polisskolan 4 – kvarterspatrullen, Irene Huss: Den som vakar i mörkret

Jack Reacher

Jack ReacherAmerikansk action från 2012. Efter ett skottdrama på Pittsburghs gator griper polisen snabbt en gärningsman. Men allt är inte som det verkar och utredaren Jack Reacher kallas in. Han tar sig an fallet, som visar sig vara mer komplicerat än vad han någonsin trodde var möjligt. Skådespelare: Richard Jenkins, David Oyelowo, Werner Herzog, Tom Cruise, Rosamund Pike.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Paul

PaulAmerikansk-brittiskt äventyr från 2011. Två nördar åker till USA för att leta efter ufon och stöter på Paul, en utomjording som har tillbringat 60 år på en topphemlig militärbas. Killarna vill hjälpa den lille gröne mannen att återförenas med sitt släkte och snart de åker ut på en vild road trip. Men det visar sig vara Paul som hjälper nördarna förvandlas till intergalaktiska hjältar i stället för att de räddar honom. Skådespelare: Seth Rogen, Sigourney Weaver, Jason Bateman, Nick Frost, Simon Pegg.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

En kvinnas doft

En kvinnas doftAmerikanskt drama från 1992. Om en pensionerad, blind och arrogant överstelöjtnant, som anställer en ung man som sin assistent. Ett möte som kommer att förändra deras liv. En gripande och varm berättelse om vänskap och framtidstro. Skådespelare: Richard Venture, Philip S. Hoffman, Rochelle Oliver, Bradley Whitford, Gabrielle Anwar, Al Pacino, James Rebhorn, Chris O’Donnell.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 13:50

Polisskolan 4 – kvarterspatrullen

Polisskolan 4 - kvarterspatrullenAmerikansk komedifilm från 1987. Polisskolans rektor, kommendant Lassard, kommer på ett sätt att förbättra relationerna mellan poliskåren och medborgarna. Han inrättar kvarterspatruller som ska utbildas av de gamla eleverna från skolan. Skådespelare: Sharon Stone, Michael Winslow, Bubba Smith, Steve Guttenberg.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Irene Huss: Den som vakar i mörkret

Irene Huss: Den som vakar i mörkretSvenskt kriminaldrama från 2011. Två pojkscouter hittar en begravd kvinnokropp på ett ödsligt fält. Irene Huss och hennes team börjar undersöka fallet. Allt eftersom undersökningen fortgår så upptäcker man fler gravar, alla med en begravd kvinnokropp tillsammans med vad som verkar vara ett personligt föremål. Det står nu klart att en fruktansvärd seriemördare härjar i området. Poliserna är mycket förbryllade och hittar inte kopplingen mellan offren förutom att de är medelålders kvinnor. Samtidigt börjar Irene känna sig förföljd. Skådespelare: Reuben Sallmander, Felicia Löwerdahl, Angela Kovacs.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *