Kvällens filmer: Jackie Brown, Sons of anarchy, Personal …

Jackie Brown, Sons of anarchy, Personal effects, Wanted, Fruktansvärt lycklig, Buried, Le Divorce

Jackie Brown

23:15 – 02:25

Amerikansk thriller från 1997. Flygvärdinnan Jackie Brown, smugglar svarta pengar åt vapenhandlaren Ordell. En dag grips hon av polisen och Jackie förstår att hon varken kan avslöja Ordell eller bråka med polisen. Som tur är har hon en plan, dock en livsfarlig sådan (n)

Sons of anarchy

01:00 – 02:00

Amerikansk kriminalserie från 2012. SAMCRO utforskar nya affärsmöjligheter (n)

Personal effects

03:00 – 04:40

Tysk-amerikanskt drama från 2009. När han får höra de fruktansvärda nyheterna om sin systers död lämnar Walter brottarlandslagets läger i Iowa. Han återvänder till sina hembygder för att stödja sin mamma och moster i deras sorg. Han följer sin mamma vart hon än går. På väg till terapin stöter han på en änka vars make mördats ute på krogen. Trots att han egentligen är full av hämndlystnad och har tankarna på annat håll attraheras han av henne (n)

Wanted

22:00 – 23:50

Wesley Gibson är en ängslig och klumpig kontorsslav med en chef som förödmjukar honom och en flickvän som är otrogen. En dag får Wesley veta att hans far som han aldrig träffat var en skicklig yrkesmördare och medlem i en hemlig tusenårig organisation av lönnmördare kallad Brödraskapet. Han får också veta att fadern mördats dagen innan och tvingas nu mer eller mindre in i Brödraskapet.

Fruktansvärt lycklig

23:55 – 01:35

En polis från Köpenhamn flyttar till en liten stad efter att haft ett nervöst sammanbrott.Regi: Henrik Ruben Genz.

Buried

23:50 – 01:55

Spansk-amerikansk dramathriller från 2010. Paul Conroy arbetar som lastbilschaufför i krigets Irak. Under en attack kidnappas han och begravs levande i en kista. Med de enda hjälpmedel han har, en tändare och en mobiltelefon, försöker Paul göra något åt situationen. Men tiden är knapp, syret i kistan är på väg att ta slut.

Le Divorce

21:00 – 23:25

Isabel Walker (Kate Hudson) kommer till Paris för att hälsa på sin gravida syster Roxeanne (Naomi Watts), som nyss blivit bedragen av sin man Charles-Henri de Persand (Melvil Poupaud). Nu ställs kultur mot kultur. Amerikansk idealism mot fransk envishet. Samtidigt faller Isabel för en gift diplomat som dessutom råkar vara Roxeannes mans farbror. Allting blir komplicerat och ännu värre blir det när familjerna upptäcker att Roxeanne äger en tavla som är värd miljontals dollar. Filmen är baserad på Diane Johnsons roman. Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *