Kvällens filmer: Jagad, Management, 28 dagar, Bad boys 2

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Jagad, Management, 28 dagar, Bad boys 2

Jagad

En dag när Dr Richard Kimble kommer hem hittar han sin fru mördad. Kimble anklagas för mordet på sin egen hustru och döms till dödsstraff. Men under en fångtransport lyckas han fly. Han jagas av en stor polisstyrka och måste hålla sig undan, samtidigt som han försöker hitta den riktiga mördaren.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:40

Management

ManagementAmerikansk dramakomedi från 2008. Sue är en vacker kvinna som arbetar med att sälja konst. Hon spenderar en natt på ett motell i Arizona där hon hamnar i säng med den tramsige chefen Mike, som snabbt faller för henne. Sue planerar inte att träffa Mike igen, men han har andra planer. Skådespelare: Woody Harrelson, Margo Martindale, Fred Ward, Jennifer Aniston, Steve Zahn.

Trailer för Management

Filmen visas på SVT1 klockan 22:55 – 00:25

28 dagar

Amerikanskt drama från 2000. När Gwen Cummings är med och orsakar en bilolycka på grund av att hon är full, tvingar polisen henne att välja mellan rehabilitering eller fängelse. Hon väljer att rehabilitering, men deltar inte helhjärtat i behandlingen och vägrar att erkänna att hon har ett alkoholproblem. Hon lär gradvis känna de andra patienterna på behandlingshemmet och de får henne att se över sina livsval och kämpa för att komma tillbaka på banan. Skådespelare: Dominic West, Elizabeth Perkins, Azura Skye, Sandra Bullock, Viggo Mortensen.

Filmen visas på TV3 klockan 22:00 – 00:10

Bad boys 2

Superstjärnorna Martin Lawrence och Will Smith återförenas som de rappa knarkspanarna Marcus Bennett och Mike Lowrey i den här actionspäckade filmen där de jagar en av den undre världens största skurkar. Den underhållande duon får sig dock en ordentlig törn när det hettar till mellan Mike och Marcus sexiga syster, Syd.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 00:00