Kvällens filmer: Jerry Maguire, The Bourne Identity, Wag …

Jerry Maguire, The Bourne Identity, Wag the Dog, Mission impossible 3, American gigolo, Tomcats, Out of towners

Jerry Maguire

21:00 – 23:45

Jerry MaguireJerry är flott, rolig och charmerande. I sitt arbete som sportagent får han in miljoner till sina klienter som alla är stjärnor. Om det finns något ofördelaktigt att säga om Jerry så är han kanske lite ytlig, men det är ingenting som inte ett stort fiasko kan kurera. En kväll sitter han och skriver ner sina tankar om hur företaget ska se på sina klienter. Och en vecka senare får han sparken.

The Bourne Identity

21:00 – 23:20

The Bourne IdentityEn medvetslös man dras upp ur havet av italienska fiskare. Han lider av minnesförlust och den enda ledtråden till hans identitet är ett kontonummer inristat på en kapsel som planterats in i hans kropp. Efter att ha hittat flera pass med olika identiteter, buntar med sedlar och en pistol i ett bankfack tar han namnet Jason Bourne. Med hjälp av den rebelliska Marie ger han sig ut för att ta reda på vem han är och varför så många vill se honom död.

Wag the Dog

23:20 – 01:20

Två veckor innan presidentvalet anklagas den sittande presidenten för att ha antastat en minderårig tjej i Vita Huset. För att hämma mediedrevet hyrs en spin doctor in. Med hjälp av en Hollywoodproducent piskar han upp en patriotisk hetskampanj som kröns av ett uppdiktat krig mot Albanien.

Mission impossible 3

21:00 – 22:00

Amerikansk action från 2006. När den sadistiske vapenhandlaren Davian vill lägga beslag på vapnet Hartassen, som kan hota världsfreden, kallas styrkan Impossible missions force in. De måste se till att lägga beslag på vapnet före Davian. Men när han kidnappar agenten Ethan Hunts fru ställs Hunt inför sitt livs svåraste val, att rädda sin fru eller världen. Åldersgräns 15 år.

American gigolo

23:50 – 02:00

American GigoloAmerikanskt romantiskt drama från 1979. Julian Kaye talar fem, sex olika språk, är pojkaktigt charmig och sensuell. Han kan bistå med chaufförstjänster, översättningar och sällskap åt rika ensamma damer. Han är en amerikansk gigolo. När en kvinna hittas mördad och hennes juveler återfinns i Julians bil blir han huvudmisstänkt, och ingen av hans klienter vill ställa upp och ge honom alibi. Åldersgräns 15 år.

Tomcats

23:10 – 01:05

TomcatsFör sju år sedan ingick ett gäng grabbar en pakt som gick ut på att den som lyckades förbli ungkarl längst av dem, skulle få en stor summa pengar av de andra. Nu, efter att ha förlorat en massa pengar i Las Vegas, måste Michael snabbt se till att vännen Kyle gifter sig, så att han själv kan vinna vadet och betala tillbaka sin spelskuld. Ett problem uppstår dock när Michael faller för tjejen han valt ut åt Kyle…

Out of towners

02:00 – 03:55

Amerikansk komedi från 1999. När Henry och Nancy Clarks yngsta dotter lämnar boet och Henry får chansen att åka på en jobbintervju i New York bestämmer sig makarna för att åka dit. Men det blir en strapatsfylld resa, planet tvingas nödlanda i Boston, deras bagage försvinner, de blir rånade och kidnappade och till råga på allt jagade av polisen. Väl framme i New York gör hotelldirektören på hotellet de ska bo på allt för att göra livet surt för dem. Frågan är om Henry någonsin ska lyckas komma till sin anställningsintervju, och om han gör det, hur ska han lyckas övertyga dem om att han är rätt man för jobbet? Åldersgräns 7 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *