Kvällens filmer: John Wick: Chapter 3 – parabellum, Pretty woman, 8 Mile,…

John Wick: Chapter 3 - parabellum

Idag söndag den 14 augusti sänds följande filmer på TV: John Wick: Chapter 3 – parabellum, Pretty woman, 8 Mile, King Kong, Batman & Robin, Going in style, Gremlins 2: Det nya gänget, Moonlight in Vermont

John Wick: Chapter 3 – parabellum

John Wick: Chapter 3 - parabellumAmerikansk action från 2019. Superyrkesmördaren John Wick återvänder med ett högt pris på sitt huvud: 14 miljoner dollar.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om John Wick: Chapter 3 – parabellum

Pretty woman

Pretty womanAmerikansk dramakomedi från 1990. Edward är en framgångsrik affärsman på besök i Los Angeles. Han möter den prostituerade Vivian och erbjuder henne rollen som sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld och den kallhamrade Edward finner kärleken.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:25. Läs mer om Pretty woman

8 Mile

8 MileAmerikanskt drama från 2002. Jimmy Smith, eller B Rabbit som han också kallas, är en kille som inte får tummen ur och tar tag i sitt liv, eller karriär. Han är arg på sin alkoholiserade mamma och oroad för sin lillasyster och får utlopp för sina känslor genom att rappa. Hans vänner försöker uppmuntra honom att delta i en raptävling, men Rabbit vägrar. Tills han träffar en tjej som ger honom hopp om att livet faktiskt kan bli bättre.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om 8 Mile

King Kong

King KongNyzeeländsk-amerikansk action från 2005. En expedition fångar en enorm apa på en avlägsen ö och tar med den till New York för att visa upp den. En vacker skådespelerska är med på resan och monstret förälskar sig i henne. Kärleken till kvinnan får apan att bryta sig loss från sina bojor.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om King Kong

Batman & Robin

Batman & RobinAmerikanskt äventyr från 1997. Batman och Robin får det tufft när Mr Freeze slår sig ihop med Poison Ivy. De båda skurkarna planerar att frysa ner Gotham City. Det verkar som om slutet är nära för stadens invånare, men då dyker Batgirl upp och Batman och Robin får förstärkning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:45. Läs mer om Batman & Robin

Going in style

Going in styleAmerikansk komedi från 2017. Kuppkomedi om tre gamla vänner i New York som råkar i trubbel när deras pensionsbetalningar fryser inne. För att klara av tillvaron, och hjälpa sina nära och kära, bestämmer de sig för att råna banken som roffat åt sig deras pengar.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Going in style

Gremlins 2: Det nya gänget

Gremlins 2: Det nya gängetAmerikansk komedi från 1990. En gremlin, Gizmo, hamnar i ett kontorshus på Manhattan. Han utsätts för vatten och snart är huset överfullt av grymma gremlins, som måste bekämpas – men hur?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 21:55. Läs mer om Gremlins 2: Det nya gänget

Moonlight in Vermont

Moonlight in VermontAmerikansk romantisk komedi från 2017. Fiona älskar livet i storstaden New York men när hon dumpas av pojkvännen Nate flyr hon stan för en semester i Vermont. Här har hennes familj ett hotell men hon har svårt att varva ner och kommer genast på kant med kocken Derek. Men när Nate oväntat dyker upp i stan med en dejt övertalar hon Derek att låtsas vara hennes pojkvän. Romantisk komedi från tv-kanalen Hallmark.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00. Läs mer om Moonlight in Vermont

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *