Kvällens filmer: Judge Dredd, Edge of darkness, Criminal law

Judge Dredd

Idag tisdag den 16 februari sänds följande filmer på TV: Judge Dredd, Edge of darkness, Criminal law

Judge Dredd

Judge DreddAmerikansk science fiction-action från 1995. Året är 2139 och jorden är på väg att gå under. De människor som har överlevt lever i gigantiska städer där kriminaliteten frodas. I hopp om att få bukt med laglösheten inför myndigheterna ett nytt slags rättssystem med representanter vars makt är obegränsad. Den mest fruktade av dessa är Judge Dredd. Skådespelare: Jürgen Prochnow, Rob Schneider, Joan Chen, Max von Sydow, Sylvester Stallone, Armand Assante, Diane Lane.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Edge of darkness

Edge of darknessBrittisk-amerikanskt actiondrama från 2010. Thomas Craven är en mordutredare i Boston. När hans dotter mördas på trappan till deras hus tror han först att det var honom de var efter. Men han får snart tag i bevis som ändrar hans uppfattning, och bestämmer sig för att gå till botten med utredningen. Craven får reda på att hans dotter levde ett hemligt liv som ledde till mordet. Och han dras in i en dunkel värld med hemliga överenskommelser på regeringsnivå. Skådespelare: Danny Huston, Shawn Roberts, David Aaron Baker, Mel Gibson, Ray Winstone.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Criminal law

Criminal lawAmerikansk thriller från 1988. En advokat lyckas få en klient anklagad för mord frikänd. Men efter att ha bevisat sin uppdragsgivares oskuld genom att misskreditera ögonvittnen, blir han övertygad om att hans klient är skyldig. Skådespelare: Karen Young, Tess Harper, Joe Don Baker, Gary Oldman, Kevin Bacon.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *