Kvällens filmer: Jurassic Park 3, Land of the lost, Beck,…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Jurassic Park 3, Land of the lost, Beck, One hour photo

Jurassic Park 3

Amerikansk action från 2001. När Paul och Amanda Kirbys son Eric blir strandsatt på dinosaurieön Isla Sorna efter en hängglidningsolycka tar de hjälp av paleontologen Alan Grant. Nu börjar en kamp för att hitta sonen samtidigt som de själva måste göra allt för att inte bli uppätna av bestarna som härskar på ön. Macy, Téa Leoni, Alessandro Nivola, Sam Neill, Laura Dern.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 22:55

Land of the lost

Land Of The LostAmerikansk äventyr från 2009. Vetenskapsmannen Rick Marshall förflyttar sig med en apparat till en annan dimension där han blir bekant med en primat som heter Chaco.

Trailer för Land of the lost

Filmen visas på TV3 klockan 22:55 – 00:55

Beck

Svenskt kriminaldrama från 2010. I en sandlåda i Stockholm hittas en träkista nedgrävd. Inuti ligger en man som blivit levande begravd. Den döde visar sig vara en välkänd åklagare och Beck anar att ett mc-gäng ligger bakom det sadistiska mordet. Men utredningen tar en oväntad vändning när ytterligare en nedgrävd man hittas.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

One hour photo

One Hour PhotoAmerikansk thriller från 2002. Seymour Sy Parrish arbetar i en fotobutik på en stormarknad. Bland hans favoritkunder finns familjen Yorkin som i Sys ögon är helt perfekta. Nina är modell, Will ser ut som en filmstjärna och deras son Jake är väluppfostrad. Sy har genom sitt jobb kunnat följa familjen från högtider till semestrar och sett Jake växa upp. Sy är totalt besatt av familjen och hela hans lägenhet är tapetserad med foton av dem. Men när en kvinnlig kund lämnar in foton för framkallning som antyder att hon har en affär med Will, och Sy samtidigt får sparken, bestämmer sig Sy för att hämnas på sin chef, Will, och hans älskarinna.

Trailer för One hour photo

Filmen visas på TV4 klockan 00:55 – 03:00