Kvällens filmer: Jurassic World: Fallen Kingdom, Harry Potter och…

Jurassic World: Fallen Kingdom

Idag onsdag den 28 december sänds följande filmer på TV: Jurassic World: Fallen Kingdom, Harry Potter och Halvblodsprinsen, Joker, The Incredible Hulk, Charlies Änglar – Utan hämningar, Die Hard 4.0, Notting Hill, Official Secrets, A Dream of Christmas, Jingle Around the Clock, Suedi

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen KingdomDet har gått tre år sedan nöjesparken Jurassic World förstördes på Isla Nublar. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen och Claire på sig att rädda de kvarvarande dinosaurierna från utrotning. Men när de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Jurassic World: Fallen Kingdom

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och HalvblodsprinsenDumbledore gör sitt bästa för att förbereda Harry för hans slutliga kamp mot Voldemort, alltmedan dödsätarna orsakar förödelse både i mugglar- och trollkarlsvärlden — och en stor tragedi är på väg att inträffa.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:55. Läs mer om Harry Potter och Halvblodsprinsen

Joker

JokerArthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00. Läs mer om Joker

The Incredible Hulk

The Incredible HulkForskaren Bruce Banner finkammar planeten efter ett botemedel, men krigsherrarna som drömmer om att utnyttja hans krafter lämnar honom inte ifred. Bruce blir förföljd av The Abomination, ett adrenalinstint monster med matchande superkrafter.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Incredible Hulk

Charlies Änglar – Utan hämningar

Charlies Änglar - Utan hämningarDe tre glamorösa privatdeckarbrudarna återtar två titanringar med krypterad information om FBI:s hemliga vittnesskyddsprogram.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:50. Läs mer om Charlies Änglar – Utan hämningar

Die Hard 4.0

Die Hard 4.0När alla USA:s datornätverk attackeras och landets infrastruktur hotas bestämmer sig FBI för att försöka gripa alla hackers de misstänker kan ligga bakom dådet. En av poliserna som får uppdraget är John McClane.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Die Hard 4.0

Notting Hill

Notting HillWilliam Thacker äger en liten bokhandel som för en slumrande tillvaro. En dag kliver den berömda filmstjärnan Anna Scott in i hans affär – och hans liv. Efter det blir ingenting sig likt vare sig för henne eller William.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:45. Läs mer om Notting Hill

Official Secrets

Official SecretsKatharine Gun är en brittisk underrättelsespecialist vars jobb involverar rutinmässig hantering av sekretessbelagd information. En dag, 2003, innan Irakkriget inleddes, får Gun ett memo från NSA med chockerande direktiv: USA anlitar Storbritanniens hjälp med att samla in komprometterande information om FN:s säkerhetsrådsmedlemmar för att utpressa dem att rösta för en invasion av Irak.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Official Secrets

A Dream of Christmas

A Dream of ChristmasEn ung gift kvinna känner sig rastlös och önskar sig att få leva som singel igen. En julängel uppfyller hennes önskan och hon får chans att prova livet hon skulle ha levt om hon inte mött sin man.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om A Dream of Christmas

Jingle Around the Clock

Jingle Around the ClockElle planerar att samla tjejgänget i jul, men får en chans att visa sig värdig en befodran som hon inte vill tacka nej till. Jobbet med julkampanjen innebär att hon måste samarbeta med Max som hon inte alls trivs med. Men med hjälp av julens magi börjar Max och Elle falla för varandra. Kan Elle klara både kampanjen, julfirandet och kärleken?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Jingle Around the Clock

Suedi

SuediVad skulle du göra om du hittade 30 miljoner kronor? När Mahmod gör just detta vet han exakt vad han ska göra; skaffa sig en ny identitet och bli sedd som en svensk, eller som man säger i orten, en Suedi.

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Suedi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *