Kvällens filmer: Jurassic World: Fallen Kingdom, The proposal, Love and other…

Jurassic World: Fallen Kingdom

Idag lördag den 1 oktober sänds följande filmer på TV: Jurassic World: Fallen Kingdom, The proposal, Love and other drugs, Baksmällan del 3, Lucy, Die hard 4.0, Hook, Holmes & Watson, It’s complicated, Hot Summer Nights, En kvinnas val, Beck: Rage room, Ruskiga rekryter

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen KingdomAmerikansk action från 2018. När ön Isla Nublars vulkan vaknar till liv måste Owen och Claire rädda de sista kvarlevande dinosaurierna – innan de utrotas helt och hållet.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Jurassic World: Fallen Kingdom

The proposal

The proposalAmerikansk komedi från 2009. Tuffe förlagschefen Margaret riskerar att bli utvisad från USA och låtsas därför vara kär i sin assistent Andrew. Det omaka paret åker till Alaska där de har fyra dagar på sig att övertyga en nitisk immigrationstjänsteman om att det är äkta kärlek.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The proposal

Love and other drugs

Love and other drugsAmerikanskt romantiskt drama från 2010. När läkemedelsförsäljaren Jamie möter Maggie blir han förälskad, men hon verkar vara den enda kvinnan som kan motstå hans vanliga charm. Hon vill inte binda sig eftersom hon lider av Parkinsons sjukdom, och Jamie måste bestämma sig för om han vill satsa på en kärlek som inte har någon framtid.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Love and other drugs

Baksmällan del 3

Baksmällan del 3Amerikansk komedi från 2013. Alans vänner inser att det är dags för Alan att få behandling för sin mentala hälsa. Men på väg till kliniken kidnappas Doug av knarkkungen Marshall som kräver att ”The Wolf Pack” ska hitta Mr Chow, eftersom Chow bestulit honom på en stor mängd guld.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Baksmällan del 3

Lucy

LucyFransk science fiction-action från 2014. Den unga amerikanskan Lucy studerar i Taiwan, när hon en dag rövas bort av en brutal knarkliga. De berättar att hon ska bli deras kurir och fyller hennes mage med narkotika. Men när knarket läcker in i hennes blod genomgår Lucy en märklig förvandling. Hon utvecklar extrema fysiska krafter, ett enormt intellekt och en fantastisk telekinesisk förmåga som ger henne en chans att slå tillbaka mot kidnapparna.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Lucy

Die hard 4.0

Die hard 4.0Amerikansk action från 2007. När det sker en attack mot USA:s datornätverk hamnar än en gång polisen John McClane ofrivilligt i händelsernas centrum. En hänsynslös grupp terrorister hotar att slå ut hela nationens infrastruktur och McClane och en ung datorhacker är de enda som kan stoppa dem.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Die hard 4.0

Hook

HookAmerikansk äventyrsfilm från 1991. Peter Banning är en riktig arbetsnarkoman. Han har aldrig tid för sina barn och missar både sonens baseboll-matcher och dotterns uppträdande i skolan. Under en julresa till London blir barnen kidnappade. Peter får ett besök av den lilla fen Tingeling som försöker övertyga Peter om att han är Peter Pan och måste resa tillbaka till Landetingenstans för att kunna rädda sina barn.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:55. Läs mer om Hook

Holmes & Watson

Holmes & WatsonAmerikansk kriminalkomedi från 2018. Den legendariske detektiven Sherlock Holmes och hans trogne följeslagare Doctor Watson är tillbaka i en avsevärt mer komisk tappning än vanligt. Denna gång för att rädda drottning Victorias liv.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:15. Läs mer om Holmes & Watson

It’s complicated

It's complicatedAmerikansk dramakomedi från 2009. Jane har tre vuxna barn, äger en restaurang i Santa Barbara och har ett vänskapligt förhållande till sin ex-make, advokaten Jake. När Jane och Jake reser till sin sons examen blir saker komplicerade. En oskyldig måltid leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 21:35. Läs mer om It’s complicated

Hot Summer Nights

Hot Summer NightsSommaren 1991. Tonåringa Daniel skickas till Cape Cod för att bo med en släkting efter att hans pappa gått bort. När Daniel träffar den lokala langaren inleds en semester av drogaffärer, äventyr och hemliga romanser.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:00. Läs mer om Hot Summer Nights

En kvinnas val

En kvinnas valSaudisk-tyskt drama från 2019. Om Maryam som arbetar som läkare på ett sjukhus på den saudiska landsbygden. När hon blir inbjuden till en läkarkonferens utomlands känner sig Maryam glad och bekräftad men det vänds snabbt till besvikelse när myndigheterna kräver medgivande från hennes pappa, som råkar vara bortrest. Frustrerad och arg bestämmer sig nu Maryam för att ta saken i egna händer och med hela det patriarkala styret emot sig ställer hon upp som kandidat i det förestående kommunalvalet.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:15. Läs mer om En kvinnas val

Beck: Rage room

Beck: Rage roomSvensk kriminalthriller från 2022. En man hittas brutalt mördad i skogen precis vid ett löpspår. Alex, Steinar och Martin är på plats och börjar planera utredningen. Samtidigt börjar Josef på eget bevåg nysta i en nedlagd utredning. Det är ett brottsfall där han har en personlig relation, vilket blir både irriterande och frustrerande för Alex. Beck – Rage Room är den 44:e filmen i serien med Peter Haber som Martin Beck.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Beck: Rage room

Ruskiga rekryter

Ruskiga rekryterAmerikansk komedi från 1951. Sergeant Puccinelli har problem med sin flickvän. För att få ordning på situationen ber han virrhjärnan Korwin om hjälp. Men Puccinelli inser snart att han vänt sig till helt fel person.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 20:45. Läs mer om Ruskiga rekryter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *