Kvällens filmer: K-19: The Widowmaker, The Green Hornet, …

Idag onsdag visas följande filmer på TV: K-19: The Widowmaker, The Green Hornet, The talented Mr. Ripley

K-19: The Widowmaker

Det är 1961 och mitt under Kalla kriget. K-19 är Sovjetunionens modernaste atom-u-båt och har i uppdrag att placera sig utanför USAs kust. Men en läcka i reaktorn gör att u-båten riskerar att explodera och starta ett tredje världskrig. U-båtens befäl måste reparera skadan, eller be amerikanerna om hjälp och förlöjliga sig själv och sitt land.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:45

The Green Hornet

The Green HornetBritt Reid (Seth Rogen) slappar på dagen och festar på natten…tills han äntligen hittar nåt häftigt att syssla med: han blir Green Hornet, en superhjälte! Tillsammans med kampsportmästaren Kato (Jay Chou) tar han sig an LA:s undre värld. Inte ens Britts assistent, Lenore (Cameron Diaz), misstänker att det udda paret är den maskerade duo som lyckas besegra stadens tuffaste skurkar ledda av Chudnofsky (Christoph Waltz). Med stil, klass och en arsenal av häftiga grejer skipar Green Hornet och Kato rättvisa på sitt eget sätt i en oemotståndlig blandning av superhäftig action och hejdlös komedi.

Trailer för The Green Hornet

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:25

The talented Mr. Ripley

Tom Ripleys största begåvning är att ljuga och immitera andra personer. Så när en förmögen skeppsredare erbjuder honom pengar för att resa till Italien och övertala hans son, den karismatiske Dickie Greenleaf, att återvända hem, tvekar inte Tom.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:45