Kvällens filmer: Kajsa Grytt – ett känsligare universum, …

Idag onsdag visas följande filmer på TV: Kajsa Grytt – ett känsligare universum, Fast and Furious 4, Min brors flickvän

Kajsa Grytt – ett känsligare universum

K special. Dokumentär. Porträtt av musikern och författaren Kajsa Grytt och återföreningen av punkbandet Tant Strul. Filmen utforskar Kajsas värld, både som konstnär och som människa. För henne finns det bara ett sätt att arbeta på: verket måste spegla det som händer inuti henne. Att se en film om Kajsa Grytt är att gå in i ett känsligare universum.

Filmen visas på SVT2 klockan 23:15 – 00:15

Fast and Furious 4

Efter att ett brott för dem tillbaka till L.A. återupptar rymlingen Dom Toretto sin bittra strid mot polisen Brian O’Conner. Men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste Dom och Brian försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom. Och via kupper mot lastbilskonvojer och krälande i tunnlar under nationsgränsen kommer två män att hitta rätt sätt att hämnas – genom att pressa gränserna för vad som är möjligt bakom ratten.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

Min brors flickvän

Min Brors FlickvänDan Ashburn är änkling, trebarnsfar och relationsrådgivare. När han åker på den årliga familjeträffen stöter han oväntat på sin drömkvinna, som dessvärre samtidigt råkar vara hans brors flickvän. Efter en flörtig stund och utbyte av litteraturtips erkänner hon att hon redan är upptagen, men ger gärna Dan sitt nummer. Han upptäcker dock snart att det är svårt att följa sina egna råd, även när man alltid har svar på allting. I rollerna ser vi Steve Carell, Juliette Binoche och Alison Pill.

Trailer för Min brors flickvän

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00