Kvällens filmer: Keillers park, Mannen i mitt liv, Hitman

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Keillers park, Mannen i mitt liv, Hitman

Keillers park

Svensk drama från 2006. Peter förutspås en lysande framtid – han ska ta över familjeföretaget efter pappa och är i färd att starta familj med sin lika lyckade flickvän. Men en dag möter han en blick som går rakt in i hjärtat på honom, Nassims blick. Kärleken går inte att ignorera och de inleder snart en relation som upprör oförstående vänner och familjmedlemmar. Nassim är den öppne som vill berätta för hela världen om deras kärlek medan Peter får kämpa för sin frigörelse och mot sin konservativa bakgrund. Men relationen får ett abrupt och brutalt slut. Skådespelare: Piotr Giro, Gösta Bredefeldt, Ia Langhammer, Mårten Klingberg, Karin Bergquist.

Filmen visas på SVT1 klockan 00:35 – 02:05

Mannen i mitt liv

Amerikansk dramakomedi från 1998. George Hanson får veta av Nina, en person han aldrig tidigare träffat, att hans pojkvän tänker dumpa honom. Nina erbjuder honom att flytta in hos henne och de två blir bästa vänner. När Nina blir gravid bestämmer hon sig för att uppfostra barnet tillsammans med George och inte med barnets far. Skådespelare: Paul Rudd, John Pankow, Jennifer Aniston.

Filmen visas på TV3 klockan 22:00 – 00:20

Hitman

HitmanDet bästsäljande dataspelet Hitman får eget liv i denna stenhårda actionthriller! En genmanipulerad yrkesmördare med kodnamn ”Agent 47” eliminerar strategiska mål för en topphemlig organisation. Men när han blir lurad under ett livsfarligt uppdrag blir jägaren plötsligt den jagade – och Agent 47 upptäcker att han är fångad i ett våldsamt spel om liv och död på internationell nivå…

Trailer för Hitman

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:55