Kvällens filmer: Kick-Ass, Music and lyrics, Wiz

Kick-Ass

Idag onsdag den 1 juli sänds följande filmer på TV: Kick-Ass, Music and lyrics, Wiz

Kick-Ass

Kick-AssDave Lizewski är en obemärkt skolelev som älskar serietidningar och bor ensam med sin far. Hans liv är inte särskilt svårt och hans personliga prövningar inte så överväldigande. Men en dag fattar han beslutet att han ska bli en superhjälte, trots att han varken har några övernaturliga krafter eller någon utbildning. Emellertid är han inte den enda superhjälten där ute, och snart påbörjas en kamp mellan gott och ont.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Music and lyrics

Music and lyricsAmerikansk romantisk komed från 2007. Alex Fletcher är en före detta popstjärna som får chansen att komma tillbaka i rampljuset när en popdiva ber honom skriva en duett. Det enda problemet är att Alex aldrig har kunnat skriva låttexter. Som tur är träffar han Sophie som visar sig vara mycket begåvad när det gäller att skriva texter. Skådespelare: Drew Barrymore, Hugh Grant.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Wiz

WizAmerikansk musikal från 1978. Dorothy är en lärare i den fattiga New York-stadsdelen Harlem. Hon sugs upp i en tornado och hamnar i landet Oz där hon träffar en fågelskrämma, ett fegt lejon och en plåtgubbe. Tillsammans följer de en gul tegelväg för att komma till trollkarlen i Oz som de hoppas ska hjälpa dem med deras högsta önskningar. En Motown-version av Trollkarlen från Oz. Skådespelare: Nipsey Russell, Ted Ross, Mabel King, Diana Ross, Michael Jackson.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 14:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *