Kvällens filmer: Kickin It Old Skool, Goya’s Ghosts, Ensa…

Kickin It Old Skool, Goya’s Ghosts, Ensam hemma 3, In the land of women, Snuten i varuhuset, American Pie: The Wedding, Midnight run, Min stora kärlek, Alfie, The Spirit, På heder och samvete, Ed – matchens hjälte, Dirty game

Kickin It Old Skool

01:00 – 03:05

1986 var Justin Schumacher skolans bästa break-dansare men hamnade i koma efter en olycka. Nu, 20 år senare vaknar han upp. Hans drömmars flicka är förlovad med hans värsta fiende från småskolan och hans föräldrar drunknar i skulder för hans sjukhusvistelse.

Goya’s Ghosts

00:10 – 02:20

Goya's GhostsSpanien 1792. Inkvisitionens mäktiga män hyser betänkligheter mot att Broder Lorenzo får sitt porträtt målat av den kontroversielle konstnären Goya. De låter arrestera konstnärens undersköna musa Ines för kätteri och kastar henne i fängelse.

Ensam hemma 3

20:00 – 22:00

Amerikansk komedi från 1997. Fyra skurkar har stulit ett värdefullt mikrochip som de har gömt i en leksaksbil för att lura tullen. Genom en förväxling av väskor på flygplatsen råkar en äldre kvinna få med sig leksaksbilen hem och ger den i sin tur till grannpojken Alex. Skurkarna vill givetvis ha bilen med chipet och beslutar sig för att göra inbrott i alla hus i kvarteret. Men åttaårige Alex är förberedd på deras besök. Åldersgräns 7 år.

In the land of women

22:00 – 23:35

In the Land of WomenAmerikanskt drama från 2007. Manusförfattaren Carter Webb flyttar hem till Detroit efter att hans flickvän har dumpat honom. Där träffar han Sarah och hennes två döttrar. Mot sin vilja blir Carter indragen i deras liv och upptäcker att hans ”break” från förhållanden inte behöver vara så länge!

Snuten i varuhuset

20:00 – 21:50

Snuten i varuhusetPaul Blart är en mildsinnad småbarnsförälder som arbetar som säkerhetsvakt på ett varuhus. Han har om och om igen försökt komma in på polishögskolan, men utan att lyckas – främst på grund av att han är överviktig. En dag tar den organiserade brottsligheten över varuhuset och tar gisslan. På insidan finns Blart. Han vägrar att lämna, ty han har ansvar för säkerheten. På så sätt blir han polisens ögon på insidan. På egen hand försöker han hindra för gangstrarna.

American Pie: The Wedding

21:50 – 23:50

Jim Levenstein har äntligen samlat mod till att fri till sin flickvän, Michell Flaherty. Hon säger ja, men här börjar problemen för Jim. Tillsammans med Paul Finch och Kevin Myers måste Jim nu planera bröllopet. Oturligt nog befinner sig Steve Stifler i stan, och han bestämmer sig för att anordna en hemlig svensexa.

Midnight run

00:20 – 02:50

Midnight RunJack Walsh (Robert De Niro) är en tuff snut som lämnar in polisbrickan och startar eget. Uppdraget är att fånga en efterlyst förskingrare och föra honom till domstolen i Los Angeles. Lätt som en plätt föreställer sig Walsh men det visar sig att han har fel, förskingraren är nämligen jagad av maffian och har rejäla skottpengar på sig…

Min stora kärlek

22:25 – 00:50

Amerikansk komedi från 2001. Det första Hal Larson ser när han ser en kvinna är hennes yttre och han kan inte tänka sig att dejta någon som inte ser ut som en supermodell. Men när han blir hypnotiserad av gurun Tony Robbins förändras hans syn på kvinnor drastiskt. Plötsligt ser Hal deras inre skönhet och när han träffar den överviktiga Rosemary blir han genast förälskad. Frågan är om deras förhållande kan överleva när Hals hypnotiska tillstånd bryts. Barntillåten.

Alfie

00:50 – 03:00

AlfieAmerikansk dramakomedi från 2004. Engelsmannen Alfie lever i New York och försörjer sig som limousinechaufför. Han är ständigt omgiven av vackra kvinnor och lever ett riktigt Don Juan-liv där kvinnorna kommer och går, något hans flickvän inte uppskattar. Men Alfies tillvaro är på väg att rasa när hans flickvän slänger ut honom och han får veta att han gjort sin bäste vän, Marlons, fästmö gravid. Nu är det slut på Alfies sötebrödsdagar och han måste ta konsekvenserna av sitt leverne. Barntillåten.

The Spirit

23:10 – 01:05

The SpiritI den här filmen som bygger på serietidningen får vi hänga med en snut tillbaka till Central City. Den här gången omdöpt till The Spirit. Han är där för att ta itu med all skit i stan. Men i hans väg står Octopus som har ihjäl alla som lyckas se hans ansikte. Fast grejen är bara att den här gången har Octopus bestämt sig att ha ihjäl alla, oavsett. The Spirit följer den brutala mördaren i hans fotspår bland nedgångna fabriker, i underjorden, och i hamnen, samtidigt som han ständigt stöter på drösvis med vackra kvinnor som vill ömsom förföra, ömsom döda honom.

På heder och samvete

21:00 – 23:45

Tom Cruise och Demi Moore spelar försvarsadokater till två amerikanska soldater som står anklagade för mord på en av sina egna. Advokaternas uppgift är inte den lättaste. De anklagade hävdar att de bara lydde en order och överste Nathan Jessup (Jack Nicholson) är beredd att göra allt för att rädda sitt och regementets anseende… Text-TV s. 690.

Ed – matchens hjälte

02:50 – 04:25

Jack blir rekryterad till ett litet basebollag och blir rumskamrat med lagets maskot. Det vore väl inget märkvärdigt i sig – om inte maskoten råkade vara en fullvuxen schimpans!

Dirty game

03:00 – 05:00

Amerikansk dramakomedi från 1997. De två mediamogulerna Lionel och Julian är båda ute efter att köpa ett fotbollslag. Till en början följer de spelets regler men det dröjer inte länge förrän de tar till fula knep i ett försök att bli ägare till laget. Men deras girighet och ambitioner går snart ut över deras familjer, företag och anställda. Åldersgräns 15 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *