Kvällens filmer: Deja Vu, Showdown In Little Tokyo, It Ru…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Deja Vu, Showdown In Little Tokyo, It Runs in the Family, Polisskolan: Uppdrag i Moskva, Kate & Leopold, The Break-Up, 40 days and 40 nights, Unthinkable, Ett hus av sand och dimma, Rovdjuret 2, Emma

Deja Vu

Federala agenten Doug Carlin kallas in för att säkra bevis efter en fruktansvärd explosion ombord på en New Orleansfärja. Istället blir han förd till ett topphemligt labb där det finns övervakningsutrustning med vars hjälp man kan se tillbaka i tiden. Men kan denna högteknologiska utrustning verkligen hjälpa Carlin att ändra det förflutna?

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 00:25

Showdown In Little Tokyo

Showdown in Little TokyoSedan 400 år är Japan hemvist för en kriminell, hemlig sekt kallad Yakuza. Den är hänsynslös och fruktad i sitt hemland. Nu ska den infiltrera den amerikanska undre världen. För att bekämpa Yakuza kallas två tuffa snutar in med gedigna specialkunskaper och insikt i det japanska sättet att leva.

Trailer för Showdown In Little Tokyo

Filmen visas på Kanal 5 klockan 02:20 – 03:45

It Runs in the Family

It Runs in the FamilyNew York-familjen Gromberg är framgångsrika i allt utom att kommunicera med varandra. Alex är en medelålders advokat som grubblar över livet och bedrar sin fru Rebecca. Hon slits mellan rollerna som psykolog, hustru och mor. Familjens åldrande överhuvud Mitchell har haft en hjärnblödning och väntar på sin egen död. Tonårssonen Asher lever studentliv med sex, droger och rock’n’roll. Hans yngre bror Eli fantiserar om flickorna i skolan. Var och en har fullt upp med sitt. Men en serie dramatiska händelser tvingar familjemedlemmarna samman.

Trailer för It Runs in the Family

Filmen visas på Kanal 9 klockan 00:05 – 02:25

Polisskolan: Uppdrag i Moskva

Den ryske maffiabossen Konstantine Konali står bakom ett populärt videospel som har den okända funktionen att den sätter säkerhetssystem som är kopplade till datorn ur funktion. Maffian kan sedan obehindrat ta sig in för att stjäla allt de kommer åt.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:00

Kate & Leopold

Kate McKay (Meg Ryan) bor i New York. Hon är ung, attraktiv och befinner sig mitt i sin forskarkarriär. Av misstag överför forskarlaget Leopold, Hertig av Albany, från 1800-talets New Yrok till nutid. Leopold är en eftertraktad ungkarl i New York vid 1800-talets slut, som mot sin vilja står i begrepp att gifta sig. Under en bal i Leopolds magnifika patriciervilla upptäcker gästerna en märkligt klädd man försedd med en modern kamera. Han visar sig vara Kates före detta pojkvän Stuart…

Filmen visas på TV3 klockan 19:00 – 21:30

The Break-Up

The Break-UpVince Vaughn och Jennifer Aniston spelar huvudrollerna i The Break-Up, som börjar där de flesta romantiska komedier redan har slutat – när de håller på att driva varandra till vansinne! Brooke (Aniston) får nog och gör slut med sin pojkvän Gary (Vaughn) efter deras senaste ”varför-kan-du-aldrig-gräl”. Vad som följer är en sanslös uppvisning i försoningsförsök, illasinnade planer och sluga knep som uppmuntras av deras vänner och förtrogna? samt av en och annan total främling! När ingen av dem vill flytta från lägenheten de delar, är den enda lösningen att de fortsätter att bo ihop som bråkande rumskamrater – tills en av dem har fått nog!

Trailer för The Break-Up

Filmen visas på TV3 klockan 21:30 – 23:45

40 days and 40 nights

40 Days and 40 NightsFrån producenterna av ”Bridget Jones dagbok” kommer ”40 Days and 40 Nights”. USA:s första komedi utan sex. I huvudrollerna ser vi Josh Hartnett och Shannyn Sossamon. För att komma över sitt senaste seriösa förhållande använder Matt Sullivan (Hartnett) sex – mycket sex. Men han inser att han behöver gå längre – längre än någon man tidigare gått. Celibat. I 40 dagar. Det kan vara svårt för de flesta, men för Matt verkar det omöjligt. Han har precis träffat sin drömkvinna (Sossamon) och det verkar som om han inte kommer att klara det. Kommer han att kunna hålla sig? Kommer hon att hålla ut?

Trailer för 40 days and 40 nights

Filmen visas på TV3 klockan 23:45 – 01:35

Unthinkable

UnthinkableNär en extremist planterar tre bomber i olika städer i USA kallas landets anti-terrroristgrupp in som lyckas fånga mannen. Men de misslyckas med att lokalisera bomberna. Tiden är knapp och nu gäller det för förhörsledaren att få mannen att avslöja var han gömt dem.

Trailer för Unthinkable

Filmen visas på TV4 klockan 23:50 – 01:55

Ett hus av sand och dimma

Kathy Nicolo tvingas, efter ett byråkratiskt misstag, lämna sitt hus som sedan säljs på auktion. Köparen är Amir Behrani som äntligen lyckas uppfylla sin dröm. Men Kathy vägrar ge upp sitt hus och det som till en början handlade om en kamp om ett hus får ett ödesdigert slut för alla inblandade.

Filmen visas på TV4 klockan 01:55 – 04:45

Rovdjuret 2

Rovdjuret 2Den osynliga varelsen från yttre rymden är tillbaka- men denna gången letar den efter värme och konflikter. Den dras till gängstyrda områden i LA, 1997. Polisen ger sig ut på jakt efter den brutala mördaren trots varningar från en mystisk, hemlig agent, att hålla sig borta.Text-TV s 690.

Trailer för Rovdjuret 2

Filmen visas på TV6 klockan 23:00 – 01:10

Emma

EmmaEmma tror sig veta allt om kärleken och älskar att smida äktenskapsplaner för sina bekanta – vare sig de vill det eller inte. Men trots hennes stora intresse för romantik bryr hon sig själv inte om någon man alls. Det är i alla fall vad hon intalar sig själv. Hon anar inte att förälskelsen snart kommer att drabba henne – med ödesdigra konsekvenser. Baserad på Jane Austens klassiska roman om kärlek och passion i 1800-talets England.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:25