Kvällens filmer: King of California, Falskt alibi, Owning…

King of California, Falskt alibi, Owning Mahowny, Step Up 3D, Music and Lyrics, Alien Raiders, Paycheck, Bad Boys 2, Hopplös och hatad av alla, Bluffen, Nu blåser vi snuten 3, Polisskolan 7 – uppdrag i Moskva, 6:e dagen, Från himmel till helvete, Lugnt vatten, (HD) Seven Pounds, The Shadow, Yellow, Code Name, Anacondas: Trail of Blood

King of California

20:00 – 21:55

King of CaliforniaAmerikansk komedi från 2007. Vid sexton års ålder har Miranda redan upplevt flera besvikelser i livet. Hennes mamma har övergivit henne och hon har hoppat av skolan för att kunna försörja sig medan hennes far, Charlie, vistats på mentalsjukhus. När Charlie blir utskriven omkullkastas den lugna tillvaro Miranda lyckats skapa. Charlie är besatt av att hitta en guldskatt som ska vara nergrävd av spanska missionärer i Kalifornien. Miranda dras mot sin vilja in i sin fars vilda planer men det dröjer inte länge förrän även hon blir lika entusiastisk som sin far (n)

Falskt alibi

21:55 – 00:10

Falskt AlibiAmerikansk thriller från 2009. Advokaten Mark Hunter, som har ett fläckfritt anseende och rykte om att få kriminella fällda, är på väg att vinna en guvernörspost. Men när den ambitiösa journalisten C J Nicholas börjar undersöka Hunter upptäcker han att Hunter kan ha mixtrat med bevisen. Nicolas bestämmer sig för att sätt dit Hunter genom att utge sig för att vara misstänkt för mord och anlitar Hunter. Det finns ett problem med Nicholas plan, hans flickvän arbetar som assistent till Hunter och hon hamnar mitt emellan sin chefs politiska ambitioner och Nicholas planerade avslöjande (n)

Owning Mahowny

01:50 – 02:05

Owning MahownyKanadensisk thriller från 2003. Dan Mahowny är en ung man som lyckats bygga upp en framgångsrik karriär i Torontos finansiella distrikt. Vad ingen vet är att Dan har ett gravt spelberoende som kommer att resultera i det största bankbedrägeriet i Kanadas historia. Filmen är baserad på en sann historia (n)

Step Up 3D

17:50 – 20:00

Moose och Camille har börjat på college i New York, men det dröjer inte länge förrän storstadens pulserande undervärld frestar. De träffar dansaren Luke som har samlat stans vildaste dance-crew i en nedlagd fabriksbyggnad och plötsligt är de mitt uppe i en showdown där bara vinnaren räknas.

Music and Lyrics

21:30 – 23:40

Music and LyricsAlex Fletcher är en före detta popstjärna som nu uppträder med en nostalgishow på karnevaler och nöjesparker. Han får chansen att komma tillbaka i rampljuset när en popdiva ber honom skriva en duett. Det enda problemet är att Alex aldrig har kunnat skriva låttexter.

Alien Raiders

01:35 – 02:55

Alien RaidersFärska grönsaker i mittgången. Färska döingar runtom i hela butiken. Något fasansfullt håller på att hända i mataffären Hastings Market. Något dödligt och omänskligt. Patrick, Rockmond Dunbar, Courtney Ford.

Paycheck

00:20 – 02:40

PaycheckMichael Jennings är en dataingenjör som anlitas för topphemliga projekt. Efter varje utfört uppdrag raderas Jennings närminne så att han inte ska kunna avslöja viktig information. När han kommer tillbaka från sitt senaste uppdrag – ett treårskontrakt värt tiotals miljoner dollar – upptäcker Jennings till sin bestörtning att han tydligen avsagt sig utbetalningen.

Bad Boys 2

22:00 – 01:00

Superstjärnorna Martin Lawrence och Will Smith återförenas som de rappa knarkspanarna Marcus Bennett och Mike Lowrey i den här actionspäckade filmen där de jagar en av den undre världens största skurkar. Den underhållande duon får sig dock en ordentlig törn när det hettar till mellan Mike och Marcus sexiga syster, Syd.

Hopplös och hatad av alla

21:35 – 22:00

Brittisk dramakomedi från 2008. Sidney Young driver en tidning som mer eller mindre hånar kändis- och modevärlden. När Clayton Harding, chefredaktör för det berömda kändismagasinet Sharp, erbjuder Sidney en tjänst hos dem i New York tackar han ja. Men Sidney, som avskyr kändisar, får svårt att anpassa sig. Och hans nya kollega, Alison Olsen, tvingas upprepade gånger att rädda honom ur genanta situationer. Frågan är om Sidney kommer att lyckas publicera en enda artikel.

Bluffen

00:05 – 02:30

Amerikansk dramathriller från 2007. Baserad på en sann historia. Författaren Clifford har återigen blivit refuserad och är desperat. Nu måste han hitta ett nytt ämne att skriva om och kommer på idén att låtsas att han har fått i uppdrag att skriva en biografi om en mytomspunnen industriman, Howard Hughes. Han hittar på information om Hughes, som egentligen inte existerar, och lyckas övertyga ett bokförlag att ge ut boken. Med sitt djärva grepp lurar han inte bara förlaget utan också FBI, sin fru och sina vänner.

Nu blåser vi snuten 3

17:20 – 19:00

Man ska inte göra narr av rättvisan, hävdar sheriff Buford T. Justice, som är rättfärdigheten själv. När Justice ska pensioneras efter lång och trogen tjänst blir han snabbt varse att världen inte klarar sig utan honom. De två lurendrejarna Store och Lille Ennis övertalar Justice att delta i en tävling från Miami till Texas, där vinsten är 250 000 dollar.

Polisskolan 7 – uppdrag i Moskva

21:30 – 23:10

En specialstyrka från Amerikas värsta poliskår reser till Moskva för att hjälpa rysk polis att sätta fast maffialedaren Konali. Denne har med hjälp av en hacker fått fram ett mycket avancerat datorspel, ”The New Game”, med vilket han kan ta sig in i datorer i hela världen.

6:e dagen

23:10 – 01:35

6:e dagenNär familjefadern Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) kommer hem från arbetet en dag upptäcker han att en klon har ersatt honom. Gibson har fråntagits sin familj och kastats in i en ondskefull värld han inte förstår. Nu måste han inte bara rädda sig själv undan de lönnmördare som försöker förgöra honom utan även avslöja vem och vad som ligger bakom den dödliga konspirationen. Text-TV s. 690.

Från himmel till helvete

01:35 – 02:50

Tre amerikanska killar semestrar tillsammans i Malaysia. Den unga trion roar sig kungligt under ledigheten som kantas av sol, bad och fest. Baksmällan kommer dock surt efter när en av dem åker fast för narkotikainnehav för droger som de skaffat tillsammans. Nu måste de andra två bestämma om de ska träda fram och ta sitt straff eller om de ska låta sin vän ta hela skulden.

Lugnt vatten

20:00 – 22:00

John och Rae Ingram ger sig till sjöss för att försöka komma över sin sons död. Ute till havs ser de en man i en jolle ge sig av från ett fartyg. Han påstår att alla ombord har dött av matförgiftning. Men snart upptäcker John och Rae på ett ohyggligt sätt att så inte är fallet. Nu börjar en desperat katt-och råttalek på öppet hav.

(HD) Seven Pounds

00:00 – 02:24

Ben Thomas, handläggare på skatteverket, plågas av sitt dåliga samvete. För två år sedan gjorde han något oförlåtligt: han körde ihjäl inte bara sin fru utan även sex andra personer. Allt detta bara för att han skulle skicka ett sms samtidigt. Efter dådet har han haft svårt att finna någon slags ro, för skuldkänslorna tar alltid överhanden. Men nu tror han sig ha hittat ett sätt: han ska hjälpa sju personer han inte känner. Efter att han väl bestämt sig kan inget få honom att ändra sig. Eller det är vad han tror – för Ben hade inte direkt planerat att bli kär i en av dem han tänkt hjälpa… (HD)

The Shadow

02:00 – 02:50

The ShadowVi ser Alec Baldwin som den brottsbekämpande superhjälten The Shadow. Hjälten möter sin farligaste motståndare någonsin, den siste ättlingen till den till den mäktige Djingis Kahn som har bestämt sig för att ta New York i besittning med hjälp av masshypnos

Yellow

02:50 – 04:20

YellowAmaryllis Campos är en ung, klassiskt skolad ballerina från Puerto Rico, vars far en gång var en berömd balettdansör i New York. Efter sin fars död reser hon till New York för att förverkliga sin dröm om framgång och berömmelse. Hon flyttar in i en övergiven lägenhet och blir god vän med sin äldre granne Miles. Amaryllis söker arbete som balettdansös, men får under tiden jobb som dansare på en strippklubb, där hon går under namnet ”Yellow”. Snart har hon oväntat blivit förälskad och blir tvungen att välja mellan att antingen leva ut sin kärlek, eller att förverkliga sin dröm, och hedra sin fars minne.

Code Name

02:30 – 03:15

Amerikansk komedi från 2007. Jake vaknar upp på ett hotellrum med ett lik bredvid sig och en väska full med pengar. Han har ingen aning om vad som hänt och vet inte ens vem han själv är. På väg ut från hotellet träffar han, Diane som påstår att hon är hans fru. Jake följer med henne men när han hör henne tala med en läkare flyr han. Snart visar det sig att det finns andra som påstår sig veta vem han är och Jake börjar tro att han är en hemlig agent.

Anacondas: Trail of Blood

02:50 – 04:20

En av de genetiskt modifierade ormarna har producerat en avkomma som hotar alla inblandade i detta actionfyllda kapitel av Anaconda serien. Den döende Murdoch (John Rhys-Davies), hyr en läkare för att skörda ett nytt lager av blodorkidéer och experimentera på en baby orm. Över natten växer avkomman sig monstruöst stor och slukar läkaren hel. Sen slingrar den sig ut i frihet. Den vackra herpetologen Amanda (Crystal Allen) som ägnar sig åt att försöka förinta det djur som hon själv bidragit till att skapa, leder ett team av unga forskare i hopp om att få tag på den eftertraktade orkidén innan ormen dödar dem alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *