Kvällens filmer: Kingsman: The Golden Circle, Fantastiska vidunder och var…

Kingsman: The Golden Circle

Idag onsdag den 21 december sänds följande filmer på TV: Kingsman: The Golden Circle, Fantastiska vidunder och var man hittar dem, Focus, Jason Bourne, Royal New Year’s Eve, A Christmas Duet

Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden CircleNär Kingsmans huvudkontor förstörs hålls världen gisslan och de upptäcker att det finns en allierad spionorganisation i USA som heter Statesman. Tillsammans med den nya spionorganisationen sätts deras styrka och intelligens på prov. Allt för att lyckas besegra deras gemensamma fiende och slutligen kunna rädda världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Kingsman: The Golden Circle

Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Fantastiska vidunder och var man hittar demUnder ett uppdrag att dokumentera magiska varelser anländer magizoologen Newt Scamander till New York. Där ställer några förrymda vidunder som var i professor Scamanders vård och den besvärlige mugglaren Jacob Kowalski till problem som allvarligt kan påverka både trollkarlarnas och mugglarnas värld.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:10. Läs mer om Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Focus

FocusNicky är en rutinerad svindlare som träffar rookien Jess. Han lär henne branschens alla små knep. Tre år senare stöter han ihop med Jess i Buenos Aires, och hon är nu en fullfjädrad femme fatale som ställer alla hans noga uträknade planer på ända.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Focus

Jason Bourne

Jason BourneJason Bourne har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Jason Bourne

Royal New Year’s Eve

Royal New Year's EveCaitlyn drömmer om att designa kläder på heltid och när prins Jeffrey kommer till staden med sin flickvän får hon sin chans. Flickvännen beställer en klänning till nyårsbalen där prinsen förväntas fria.

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Royal New Year’s Eve

A Christmas Duet

A Christmas DuetNär välkända sångarduon Averie och Jesse valde olika vägar i livet slutade Averie sjunga. Jesse turnerar fortfarande men kämpar för att återfinna musikglädjen och framgången de upplevde som duo. Men ödet för dem samman i juletid.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Christmas Duet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *