Kvällens filmer: Kingsman: The Secret Service, The Princess, Robin Hood,…

Kingsman: The Secret Service

Idag tisdag den 20 december sänds följande filmer på TV: Kingsman: The Secret Service, The Princess, Robin Hood, Tillbaka till framtiden, The Bourne Legacy, Kärleken checkar in, En ny start, Next Stop, Christmas, The Christmas Cure, Holiday for Heroes

Kingsman: The Secret Service

Kingsman: The Secret ServiceDen erfarne brittiske gentlemannaspionen Harry Hart rekryterar Eggsy Unwing, en ung småkriminell kille med stor potential, till sitt stenhårda träningsprogram för blivande agenter. Samtidigt hotar en psykopatisk miljardär att utplåna mänskligheten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Kingsman: The Secret Service

The Princess

The PrincessDen här dokumentären berättas i nutid och bygger på nyligen avslöjade vittnesmål och sällan sett arkivmaterial för att fördjupa tittarna i de mest ikoniska ögonblicken i prinsessans liv.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:00. Läs mer om The Princess

Robin Hood

Robin HoodRobin, som tidigare bara varit intresserad av självbevarelse, tjänar i kung Richards armé mot fransmännen. När Richard dör reser Robin till Nottingham, en stad som lider av korruption orsakad av en despotisk sheriff och förlamande beskattning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Robin Hood

Tillbaka till framtiden

Tillbaka till framtidenMarty McFlys liv är som vilken tonårings som helst. Det vill säga fram till den dagen då han råkar förflytta sig, med hjälp av uppfinnaren Docs tidsmaskin, till år 1955.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:55. Läs mer om Tillbaka till framtiden

The Bourne Legacy

The Bourne LegacyDen genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur en konspiration inom underrättelse och avsluta det som Jason Bourne en gång påbörjade.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Legacy

Kärleken checkar in

Kärleken checkar inEn framgångsrik politiker faller för en städerska som jobbar på ett hotell efter att han misstagit henne för att vara gäst där.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Kärleken checkar in

En ny start

En ny startI hopp om att börja om på nytt efter sin frus död bestämmer Benjamin sig för att investera i ett nytt hus. Tillsammans med barnen Dylan och Rosie hittar han det perfekta huset, men det enda problemet är att det ligger en djurpark på bakgården.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:25. Läs mer om En ny start

Next Stop, Christmas

Next Stop, ChristmasAngie har bestämt sig för att fira jul ensam, men hennes vanliga pendeltåg förvandlas till ett jultåg som tar henne tillbaka i tiden och släpper av henne i hemstaden.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Next Stop, Christmas

The Christmas Cure

The Christmas CureLäkaren Vanessa återvänder till sin lilla hemstad för att fira jul med familjen. Snart får hon reda på att hennes pappa, som också är läkare, har bestämt sig för att gå i pension. När hon så springer på sin gamla kärlek från high school måste hon fundera på om hon ska åka tillbaka eller kanske stanna och ta över pappas praktik.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:10. Läs mer om The Christmas Cure

Holiday for Heroes

Holiday for HeroesAudrey och soldaten Matt har brevväxlat i ett helt år och nu ska de få chansen att ses på riktigt för första gången. Kommer julens magi göra deras möte förtrollat och låta deras förhållande lämna brevpappret?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Holiday for Heroes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *