Kvällens filmer: Klienten, Blue Steel, Trespass, War, In…

Klienten, Blue Steel, Trespass, War, Inc., Push, College, Lakeview Terrace, The Tournament

Klienten

21:30 – 23:30

KlientenEn kvinnlig åklagare åtar sig ett maffiamord. Det enda vittnet är en liten pojke som måste beskyddas till varje pris. Baserad på en bestseller av John Grisham.

Blue Steel

23:35 – 01:15

Blue SteelMegan Turner är ny som polis. På sitt första uppdrag tvingas hon döda en rånare. Efteråt kan ingen minnas om rånaren varit beväpnad, inget vapen hittas, och Megan suspenderas. Men någon hittar vapnet och använder det. Och på de dödande kulorna är Megans namn inristat. Megan måste ta reda på vem som har gjort detta, kanske är det någon hon känner…

Trespass

23:00 – 23:10

TrespassAmerikanskt drama från 2012. Diamanthandlaren Kyle bor med sin fru Sarah och dotter Avery i en lyxvilla. En kväll tar sig några maskerade män in i deras hus och vill åt diamanterna i kassaskåpet. Kyle och Sara inser att om de vill överleva måste de överlista rånarna.

War, Inc.

00:55 – 03:05

War, Inc.Amerikansk actionkomedi från 2008. Tyrakistan är ett oljerikt land som styrs av företaget Tamerlane vars direktör är en före detta amerikansk vicepresident. Nu har Tamerlane hyrt in yrkesmördaren Brand Houser för att döda deras konkurrents chef, Zubleh.

Push

22:00 – 00:15

PushVissa människor kan flytta på saker med tankekraft. Andra kan skåda in i framtiden. Vissa kan tränga in i din hjärna. I åratal har topphemliga organisationer försökt använda personer med övernaturliga förmågor för att skapa mänskliga vapen. Amerikansk actionfilm från 2009.

College

01:15 – 03:05

CollegeKevin, Carter och Morris stod inte först i kön när Gud delade ut armmuskler – eller hjärnor. Amerikansk komedifilm från 2008.

Lakeview Terrace

21:00 – 23:15

Lakeview TerraceDen vite maken Chris Mattson flyttar in med sin svarta hustru Lisa Mattson i ett tryggt område i Kalifornien. Deras granne visar sig vara den rasistiske polisofficern Abel Turner. Han ogillar sina nya grannar till den ringa grad att han gör allt för att förvandla deras liv till ett helvete.

The Tournament

03:05 – 05:00

The TournamentBrittisk action från 2009. Några av världens mäktigaste män har utsett en hemlig tävling som äger rum vart sjunde år. Deltagarna förväntas att mörda för att vara sist kvar i tävlingen och vinna priset på 10 miljoner pund. För sju år sedan vann Joshua Harlow och nu är han tillbaka för att hämnas sin döda fru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *