Kvällens filmer: Knäcka, I rollerna tre, Matrix Revolutio…

Knäcka, I rollerna tre, Matrix Revolutions

Knäcka

23:40 – 01:05

Goran har precis tagit studenten. Ska han hänga med sina småkriminella kompisar i Bredäng eller satsa på att plugga vidare? Han blir kär i Linnea. Hans mamma blir sjuk och hamnar på sjukhus och önskar göra en sista resa till Kroatien. Pengarna till resan har hon sparat ihop och de är gömda i lägenheten. Men efter en röjig fest i lägenheten saknas pengarna. Manus och regi: Ivica Zubak. I rollerna bl.a: Filip Benko, Jelena Mila, Georgi Stajkow, m.fl.

I rollerna tre

22:15 – 23:30

Dokumentär skildring av Christina Olofson av ett möte mellan skådespelerskorna Bibi Andersson, Harriet Andersson och Gunnel Lindblom. De samlas i Mai Zetterlings hus i södra Frankrike som står som hon lämnade det när hon dog 1994.

Matrix Revolutions

21:00 – 23:30

Matrix RevolutionsNeos krafter är tömda och han driver omkring i ett ingenmansland mellan Matrix och Maskinvärlden. Morpheus börjar grubbla på om inte Den utvalde, i vilken han investerat ett helt livs tro, kanske är ytterligare ett system för kontroll, skapat av arkitekterna bakom Matrix. Kriget drabbar den underjordiska staden Zion där de sista fria människorna håller sig gömda. Amerikansk Sci-Fi thrillerfilm från 2003.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *