Kvällens filmer: Kong: Skull Island, Marine 6: Close quarters, Med berått…

Kong: Skull Island

Idag måndag den 29 november sänds följande filmer på TV: Kong: Skull Island, Marine 6: Close quarters, Med berått mod, Chateau Christmas

Kong: Skull Island

Kong: Skull IslandAmerikanskt actionäventyr från 2017. Året är 1973 när en brokig grupp äventyrare och forskare beger sig till en outforskad ö i Stilla havet. De lägger till på Skull Island och börjar sitt arbete, men det visar sig snart att ön inte är obebodd.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Kong: Skull Island

Marine 6: Close quarters

Marine 6: Close quartersAmerikansk action från 2018. Den stenhårde Jake Carter går samman med en annan före detta marinsoldat för att rädda en tjej som blivit kidnappad av ett internationellt gäng.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Marine 6: Close quarters

Med berått mod

Med berått modPengar som är menade för någon annan kastas av misstag in i baksätet på Jane och Alan Palmers bil en natt på en enslig motorväg. Alan vill gå till polisen, men Jane övertalar honom om att de ska vänta. Snart spåras paret upp av en man som påstår att pengarna är hans. Men Jane är redo att göra allt för att behålla dem.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:00. Läs mer om Med berått mod

Chateau Christmas

Chateau ChristmasAmerikanskt romantiskt drama från 2020. Romantisk julfilm om Margot, en berömd pianist som återvänder till hotellet Chateau Neuhaus för att fira jul med sin familj. Där stöter hon också på sin ex-pojkvän Jackson som hon lärde känna på college när de var med i samma band. Han övertalar henne att vara med på den årliga julkonserten och snart börjar både julstämning och känslor att spira. Romantiskt juldrama från Hallmark.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 17:20. Läs mer om Chateau Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *