Kvällens filmer: Kvarteret Korpen, Titanic, Starship Troopers, Bristande…

Kvarteret Korpen

Idag tisdag den 21 juli sänds följande filmer på TV: Kvarteret Korpen, Titanic, Starship Troopers, Bristande bevis, The Fantastic Four

Kvarteret Korpen

Kvarteret KorpenSvenskt drama från 1963. Anders jobbar på en fabrik i Malmö, men drömmer om att bli en författare. Han bor tillsammans med sina föräldrar i en fattig del av staden. Hans far en alkoholist vars önskan att bli respekterad av överklassen hindrar honom från att ta en arbetarklass anställning. Hans mor sliter som en tvätterska för att de ska kunna överleva. När Anders skriver en roman som blir avvisad av ett förlag vänder han sig till grannflickan för tröst. Skådespelare: Keve Hjelm, Christina Frambäck, Ingvar Hirdwall, Thommy Berggren, Emy Storm.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 14:40

Titanic

TitanicAmerikanskt drama från 1997. Den 10 april 1912 stävar Titanic ut på sin jungfruresa. Ombord finns de unga Rose och Jack. De kommer från skilda världar men möts av en tillfällighet. En film om mänskligt övermod, oövervinnlig tro och gränslös kärlek som berört en hel värld. Skådespelare: Kate Winslet, Billy Zane, Leonardo Dicaprio.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Starship Troopers

Starship TroopersFrämmande meteoriter med utomjordingar slår ner på jorden. Hotet från universum blir påtagligt och mänskligheten mobiliserar all sin kraft mot utmanaren. Johnny och hans flickvän tar värvning men det blir inte riktigt som de tänkt sig.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Bristande bevis

Bristande bevisAmerikansk thriller från 2007. Ted Crawford har skjutit ihjäl sin fru och erkänt för polisen. Men när hans fall tas upp i rätten hävdar han plötsligt att han är oskyldig. Unge åklagarassistenten Willy Slocum inser att han har att göra med en kallt beräknande man som tror sig ha begått det perfekta brottet. Skådespelare: Ryan Gosling, David Strathairn, Anthony Hopkins.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:30

The Fantastic Four

The Fantastic FourNär en experimentell rymdresa går fel blir fyra människor förändrade av den kosmiska strålningen. Reed Richards, grundare av gruppen, får förmågan att förlänga sin kropp och tar namnet Mr. Fantastic. Hans flickvän Sue Storm, som får förmågan att göra sig osynlig och skapa kraftfält, kallas för Osynliga Flickan. Hennes yngre bror Johnny Storm får förmågan att kontrollera eld, inkluderat att han kan omringa sig själv med det. Hans nya namn blir Facklan. Piloten Ben Grimm förvandlas till en super-stark stenman som kallas för Big Ben. Tillsammans använder de sig av sina unika krafter för för att utforska underliga händelser på jorden och för att bekämpa ärkefienden Dr. Doom.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *