Kvällens filmer: Laddat vapen 1, You kill me, Ransom, Cha…

Laddat vapen 1, You kill me, Ransom, Charlie St. Cloud, Gladiator, 27 dresses, Undercover Brother, Från himmel till helvete, Utlämnad, D-tox

Laddat vapen 1

20:00 – 22:00

Amerikansk komedi från 1992. Wes Luger är en polis som alltid följer reglementet. När han ska få fast sin före detta partners mördare får han hjälp av nykomlingen Jack Colt, som gärna börjar dagen med en rejäl drink. Innan uppdraget kan börja måste de två komma överens om saker och ting, bland annat om vem som ska köra (n)

You kill me

03:10 – 05:00

You Kill MeAmerikansk kriminalkomedi från 2007. Yrkesmördaren Frank Falenczyk arbetar åt en polsk maffiafamilj i Buffalo. Men han har alkoholproblem och när ett uppdrag går fel skickas han till San Francisco med uppmaningen att inte komma tillbaka innan han är nykterist. Samtidigt hemma i Buffalo hotar ett irländskt gäng familjeföretaget (n)

Ransom

22:00 – 00:30

RansomTom Mullen är en framgångsrik amerikansk affärsman. Hans son blir kidnappad och Mullen går med på att betala två miljoner i lösensumma. Men något går snett och kidnapparna börjar ställa allt mer orealistiska krav.

Charlie St. Cloud

20:00 – 22:00

Charlie St. CloudCharlie St. Cloud är en ung man som är förlamad av sorg över sin yngre brors död. Så mycket att han tar ett jobb som vaktmästare på kyrkogården där hans bror ligger begraven. Men Charlie har ett speciellt bestående band med sin bror, eftersom han kan se honom och träffar honom varje kväll för att kasta boll och prata. Sedan kommer en flicka in i Charlies liv och han måste välja mellan att hålla löftet han gav till Sam, eller att gå efter flickan han älskar.

Gladiator

22:00 – 01:10

GladiatorDen romerske generalen Maximus (Russell Crowe) leder sina trupper till seger mot germanerna. En åldrande Marcus Aurelius meddelar Maximus att han vill att han ska styra Rom när han är borta. En klassisk konfrontation uppstår mellan den tappre soldaten som inget hellre vill än att återvända till sin familj, och den svartsjuke och makttörstande Commodus, kejsarens ende son. Köpt som slav av den girige Proximo, måste Maximus döda eller dödas i arenan, för att inte bara rädda sig själv, utan även imperiet som han älskar och ärar.

27 dresses

21:30 – 22:00

27 DressesAmerikansk romantisk komedi från 2007. Jane är en evig brudtärna och förälskad i sin chef George och önskar inget hellre än att få skrida ner för altargången med honom. När hennes syster Tess dyker upp vänds Janes liv upp och ner. Tess lyckas få George på fall och plötsligt håller Jane på att planera sin systers bröllop med sin drömman.

Undercover Brother

23:00 – 00:45

Undercover BrotherUndercover Brother är en okonventionell hjälte som har en renodlad 70-talsstil, vet hur man behandlar en kvinna och hungrar efter rättvisa. Organisationen B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. ska infiltrera och försöka stoppa en aktion som gör allt för att sprida en livsfarlig drog. B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. väljer kvinnotjusaren ”undercover brother” att representera dem och hindra det onda och multinationella från att utrota mänskligheten. Med sig har han sin kompanjon Sistah Girl och tillsammans börjar de nästla sig in i fiendens organisation.

Från himmel till helvete

02:10 – 04:00

Tre amerikanska killar semestrar tillsammans i Malaysia. Den unga trion roar sig kungligt under ledigheten som kantas av sol, bad och fest. Baksmällan kommer dock surt efter när en av dem åker fast för narkotikainnehav för droger som de skaffat tillsammans. Nu måste de andra två bestämma om de ska träda fram och ta sitt straff eller om de ska låta sin vän ta hela skulden.

Utlämnad

01:50 – 04:15

Amerikanskt politiskt drama från 2007. Vetenskapsmannen Anwar El-Ibrahimi är på väg hem till USA då han blir gripen misstänkt för terrorism. Han förs till Egypten och förhörs på uppdrag av CIA. Hemma i USA får Anwars fru inget svar på vart hennes man tagit vägen och tillsammans med sin vän Alan Smith gör hon allt för att hitta sin make.

D-tox

01:45 – 03:30

D-ToxDen alkoholiserade FBI-agenten Jake Malloy checkar in på rehab efter att ha bevittnat ett brutalt mord. Det dröjer inte länge förrän han inser att något är på gång, när patienterna på rehab-kliniken en efter en blir mördade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *