Kvällens filmer: Ladder 49, Swingers, Last Chance Harvey,…

Ladder 49, Swingers, Last Chance Harvey, Streets of Fire, Daredevil, Presumed Innocent, The Losers

Ladder 49

22:00 – 00:20

Amerikansk actionthriller från 2004. Jack Morrison är en erfaren brandman som dagligen räddar människoliv. Men vid en våldsam brand blir han själv fångad i eldhavet. Jacks enda hopp står till de andra brandmännen, ledda av hans vän och mentor, kapten Mike Kennedy. Medan Jacks kollegor kämpar för att rädda honom reflekterar Jack över sitt liv, sitt riskfyllda jobb, sin fru Linda och deras två små barn, som han kanske aldrig kommer att återse (n)

Swingers

03:00 – 04:35

Amerikansk dramakomedi från 1996. Mike har lämnat sitt livs kärlek för att försöka sig på en karriär som skådespelare i Hollywood. Men han har svårt att släppa taget och tillbringar nästan all tid hemma i väntan på att hon ska ringa. Till slut får hans vänner nog av hans tjurande (n)

Last Chance Harvey

22:00 – 23:30

New York-bon Harvey Shine håller på att förlora jobbet som reklamjingel-kompositör men chefen ger honom en sista chans att leverera något. Helgen före mötet som ska avgöra hans karriär flyger Harvey till London för sin dotters bröllop. Väl på plats möts han av beskedet att han valts bort av sin egen dotter – den som kommer att leda henne till altaret är istället hennes styvfar. Han flyr före bröllopet, missar planet hem och får sparken via telefon. Men så möter han Kate.Regi: Joel Hopkins.

Streets of Fire

23:35 – 01:05

Våldet finns överallt och rockmusiken dunkar. De fyra stridande distriktens enda förbindelselänkar är tunnelbanan och gränsstationerna. Rocksångerskan Ellen Aim kidnappas av Raven och hans mc-gäng. Den enda som kan rädda henne är hennes fd älskare. Tillsammans med Aims manager, Billy Fish, ska han befria Aim.

Daredevil

23:50 – 02:00

Amerikansk action från 2002. Den föräldralöse Matt Murdock förlorade synen när han som barn råkade ut för en olycka med giftigt industriellt avfall. Men olyckan förstärkte också hans andra sinnen. På dagtid arbetar han som advokat, men när mörkret faller blir han Daredevil, som vaktar stadens gator och kämpar för rättvisa.

Presumed Innocent

21:00 – 23:40

Rusty Sabich är åklagare och leder utredningen av mordet på den vackra kollegan Carolyn, som han tidigare haft en affär med. Det visar sig emellertid att blodtypen och fingeravtrycken som hittas på ett whiskyglas i närheten av Carolyn lik hör till Rusty! Filmen baseras på Scott Turrows succéroman.

The Losers

02:00 – 04:00

Amerikansk action från 2010. Pooch, Clay, Cougar, Roque och Jensen utgör en hänsynslös elitstyrka som skickas till Bolivias djungel för ett uppdrag. När de inser att deras uppdragsgivare bedragit dem och de förmodas vara döda måste de mobilisera alla sina krafter för att rentvå sina namn och sätta stopp för ett världskrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *