Kvällens filmer: Leo, Sova med fienden, Cliffhanger

Leo, Sova med fienden, Cliffhanger

Leo

23:40 – 00:55

Svensk thriller från 2007. Leo firar sin 30-årsdag och, omgiven av alla sina nära och kära, skålar han för framtiden. Men när Leo och hans flickvän är på väg hem efter födelsedagsfesten händer något som för alltid kommer att förändra deras liv. , Skådespelare: Josef Fares, Leonard Terfelt.

Sova med fienden

23:00 – 01:00

Amerikansk thriller från 1991. Laura och Martin har varit gifta i fyra år. På ytan verkar de vara det mest perfekta och lyckligaste paret. Verkligheten är dock en annan. Martin är en mycket brutal perfektionist, och slår Laura, som lever i ständig skräck och väntar på en chans att fly. Så småningom lyckas hon äntligen iscensätta sin egen död och flyr till en ny stad där hon antar en ny identitet. Men när Martin får reda på att hans fru lever drar han sig inte för något för att hitta henne.

Cliffhanger

21:00 – 23:10

Amerikansk action från 1993. Bergsklättringsexperten Gabe kallas in för att rädda eventuella överlevande när ett plan störtar i ett bergsmassiv. Flygpassagerarna visar sig dock vara allt annat än hederliga. , Skådespelare: Michael Rooner, Janine Turner, John Lithgow, Sylvester Stallone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *